امروزچهارشنبه, 01 آذر 1396 21:55
2098344
41965

کنکور سراسری ۹۶ در گروه علوم تجربی برگزار شد

با حضور بیش از نیمی از داوطلبان کنکور سال96 گناباد، کنکور سراسری ۹۶ در گروه علوم تجربی، صبح امروز برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گناباد و نماینده تام‌الاختیار دانشگاه در برگزاری آزمون سراسری سال 96 در شهرستان گناباد گفت: همزمان با سراسر کشور، آزمون سراسری سال ۹۶ با رقابت داوطلبان در گروه آزمایشی علوم تجربی، روز جمعه 16 تیرماه وارد دومین روز برگزاری خود شد.
دکتر رضا اسماعیلی با بیان اینکه در این نوبت بیشترین تعداد داوطلب کنکور با هم به رقابت پرداختند، گفت: از مجموع ۵۸۰ هزار و ۵۷۰ نفر شرکت کننده در گروه علوم تجربی، 883 داوطلب در حوزه امتحانی گناباد در این رقابت علمی حضور داشتند.
وی با اشاره به اینکه 54درصد داوطلبان کنکور سال 96 حوزه امتحانی گناباد در گروه علوم تجربی شرکت داشتند، گفت: 510 داوطلب زن و 373 داوطلب مرد در گروه علوم تجربی ثبت‌نام کرده بودند.
وی با بیان اینکه تعداد داوطلبان گروه علوم تجربی در حوزه امتحانی گناباد نسبت به کنکور سال گذشته، 12 درصد رشد داشت، گفت: داوطلبان آزمون گروه علوم تجربی به ۱۰۰ سئوال عمومی در دفترچه شماره یک در مدت ۷۵ دقیقه و به ۱۷۰ سئوال اختصاصی در دفترچه شماره دو در مدت ۱۷۵ دقیقه پاسخ دادند.
دکتر اسماعیلی تصریح کرد: داوطلبانی که دارای مدرک دیپلم بهیاری و یا شاغل در حرفه‌ بهیاری هستند علاوه بر دفترچه‌های شماره ۱ و ۲ به ۵۰ سئوال تخصصی بهیاری در مدت ۳۰ دقیقه در دفترچه شماره ۳ نیز پاسخ دادند.
یادآور می‌شود، آزمون سراسری سال ۹۶ به منظور پذیرش دانشجو برای دوره‌های روزانه، شبانه (نوبت دوم)، نیمه حضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، دانشگاه پیام نور، موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی و غیر دولتی، پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و کدرشته‌های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی، روزهای 15 و 16 تیرماه در دو نوبت صبح و عصر برگزار می شود.