امروزدوشنبه, 03 مهر 1396 04:11
2046
1996170

حضور اعضاء هیئت رئیسه و کارکنان دانشگاه در مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تیر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه جمعی از اعضاء هیئت رئیسه، اساتید، مدیران و کارکنان این دانشگاه در مراسم گرامیداشت آیت‌ا... شهید بهشتی و 72 تن از یارانش حضور یافتند.

به گزارش وب‌دا، همزمان با سی و ششمین سالگرد فاجعه هفتم تیر و به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیت‌ا... بهشتی و 72 تن از یاران امام و انقلاب، مراسم بزرگداشتی در مسجد جامع و مصلی امام خمینی(ره) گناباد برگزار شد.
در این مراسم که خانواده شهدا و ایثارگران، روسا و کارکنان ادارات، اعضای شورای تأمین، فرماندهان و نیروهای نظامی و انتظامی، رؤسا، مدیران، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و قشرهای مختلف مردم حضور داشتند، امام جمعه گناباد گفت: اقامه عدالت یکی از اهداف پیامبران بوده است.
حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب با بیان آیه 25 سوره حدید:« لَقَدْ أَرْسَلْنا رُسُلَنا بِالْبَيِّناتِ وَ أَنْزَلْنا مَعَهُمُ الْکِتابَ وَ الْميزانَ لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ وَ أَنْزَلْنَا الْحَديدَ فيهِ بَأْسٌ شَديدٌ وَ مَنافِعُ لِلنَّاسِ وَ لِيَعْلَمَ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ وَ رُسُلَهُ بِالْغَيْبِ إِنَّ اللَّهَ قَوِيٌّ عَزيزٌ، ما رسولان خود را با دلایل روشن فرستادیم ، و با آنها کتاب ( آسمانی ) و میزان ( شناسایی حقّ از باطل و قوانین عادلانه ) نازل کردیم تا مردم قیام به عدالت کنند و آهن را نازل کردیم که در آن نیروی شدید و منافعی برای مردم است ، تا خداوند بداند چه کسی او و رسولانش را یاری می کند بی آنکه او را ببینند خداوند قویّ و شکست ناپذیر است!.»، اظهار کرد: یکی از اهداف پیامبران ایجاد جامعه‌ای بوده است که حق مردم محفوظ و عدالت در آن برقرار باشد.
امام جمعه گناباد با اشاره به اینکه این امر اکنون توسط قوه قضائیه و دستگاه‌های مربوطه در جامعه اسلامی تحقق می‌یابد، تاکید کرد: اگر ترس از دستگاه قضائی در دل مفسدین و افراد فرصت طلب ایجاد شود، آن‌ها جرات اقدامات خلاف شأن و اجتماع نخواهند داشت.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب، راه‌اندازی بدون برنامه موسسه‌های مالی و اعتباری و بازاریابی‌های شبکه‌ای و اینترنتی را از مشکلات و آسیب‌های موجود در جامعه عنوان و ابراز کرد: باید با افزایش نظارت مسئولان و برخورد جدی دستگاه قضایی با مجرمان، در جهت رفع این مشکلات تلاش شود.
وی ادامه داد: قوانین قضایی و پیشگیری از جرم باید از بازدارندگی لازم برخوردار باشد تا مجرمان با احساس خطر، حاضر به تکرار عمل مجرمانه خود نشوند.
امام جمعه گناباد در ادامه به تشریح ویژگی‌های شخصیتی شهید بهشتی پرداخت و افزود: ایمان و تعبد، علم و دانش، مدیریت قوی، بیان رسا و خوش‌آهنگ، صبر و استقامت، اخلاق خوب، بصیرت و ولایت‌مداری، نظم و انضباط مثال‌زدنی و کار و تلاش از جمله ویژگی‌های بارز شهید بهشتی بود.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب ادامه داد: شهید دکتر بهشتی با توجه به درجه اجتهاد و همچنین تحصیلات دانشگاهی‌اش، مورد قبول هر دو طیف حوزویان و جامعه دانشگاهی بود.
یادآور می‌شود، روز هفتم تیرماه سال 1360 بر اثر انفجار بمب در سالن اجتماعات حزب جمهورى اسلامى، آیت‌ا... سیدمحمدحسین بهشتى رئیس دیوان عالى کشور همراه با 72 تن از شخصیت‌هاى سیاسى و مذهبى کشور به شهادت رسیدند.