امروزسه شنبه, 30 آبان 1396 00:29
ماه گذشته
بازدید کل
2098344

حضور جمعی از اعضاء هیأت رئیسه و کارکنان دانشگاه در مراسم ارتحال امام خمینی(ره)

بسیجیان پایگاه مقاومت القدر و کانون بسیج جامعه پزشکی به همراه رئیس دانشگاه، جمعی از اعضاء هیأت رئیسه، اساتید و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد همراه با سایر اقشار مردم در بیست و هشتمین سالگرد ارتحال ملکوتی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خميني (ره) عزاداری کردند.

به گزارش وب‌دا، در شامگاه سیزدهمین روز از خردادماه 96، جامعه دانشگاهی علوم پزشکی گناباد در قالب یک هیأت سینه‌زنی، مسیر ستاد مرکزی دانشگاه تا میدان امام خمینی(ره) را در غم فراق امام امت به عزاداری پرداختند و ضمن تجدید میثاق با امام شهدا و شهیدان، جلوه‌هایی از پایبندی به آرمان‌های امام و انقلاب و تجدید پیمان با مقام عظمای ولایت را به نمایش گذاشتند.
در این مراسم مردمی که همچون سال‌های گذشته باحضور گسترده خانواده شهدا و ایثارگران، اساتید و روحانیون، طلاب و دانشجویان، هنرمندان، ورزشکاران، نیروهای نظامی و انتظامی، اصناف و بازاریان و قشرهای مختلف مردم برگزار شد، هیئت‌های عزاداری از نقاط مختلف شهرستان حضور داشتند و با سینه‌زنی و نوحه‌سرایی، یاد و خاطره امام راحل(ره) را گرامی داشتند.
قشرهای مختلف مردم در قالب دسته‌های سینه‌زنی، مسیر میدان غدیر تا میدان امام خمینی(ره) را در فراق پیر جماران به عزاداری پرداختند .
حجت‌الاسلام سیدهاشم موسوی، نماینده ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد، در اجتماع پایانی این مراسم در میدان امام خمینی(ره)، 14 خرداد را فرصتی برای بازخوانی ابعاد شخصیت امام خمینی(ره) دانست و افزود: ایام سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در هر سال فرصت مناسبی برای بازخوانی اندیشه‌های امام و اهداف انقلابی است که توسط این مرد بزرگ، دنیا را به لرزه انداخت.
نماینده ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد با بیان اینکه امام خمینی(ره) مدل جدیدی از مردم‌سالاری دینی را ارائه کرد، گفت: امام راحل(ره) دین را از غربت نجات داد و به همگان ثابت کرد که اسلام به عنوان دینی نجات‌بخش در همه عرصه‌های اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و خانواده می‌تواند حضور داشته باشد.
حجت‌الاسلام موسوی با اشاره به اینکه حضرت امام(ره) در انقلاب اسلامی، واژه‌های جدیدی را برای ما تعریف کرد، افزود: ایثار، جهاد، شهادت و استکبارستیزی از جمله واژه‌های جدیدی بود که امام(ره) در جریان شکل‌گیری انقلاب اسلامی تعریف کرد.
وی، تفکر حمایت از مظلومان در سراسر دنیا را از جمله افکار و اندیشه‌های ناب امام خمینی(ره (عنوان و اظهار کرد: گرچه امروز امام راحل(ره) در بین ما نیست ولی شاهد پس‌لرزه‌هایی از تفکر این بزرگ‌مرد در نقاط مختلف جهان هستیم.
نماینده ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد با تاکید بر اینکه امروز، شعارها و آرمان‌های امام خمینی(ره) پایه‌های ظلم و ستم را در جهان به لرزه انداخته است، ابراز کرد: روزی امام خمینی(ره) آرزوی نابودی اسرائیل را داشت و امروز جانشین ایشان، مقام معظم رهبری برای پایان عمر این رژیم خبیث، روزشمار تعیین کرده‌اند.
حجت‌الاسلام موسوی با بیان اینکه آرمان‌های امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی همچنان زنده است، تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران مرزهای کشور را درنوردیده و به اقصی نقاط دنیا صادر شده است.
یادآور می‌شود، پخش كليپ و مستند روح ا... و پذیرایی عزاداران با شربت در جلو ستاد مرکزی دانشگاه واقع در ميدان غدير از ديگر برنامه‌هاي دانشگاه علوم پزشکی در گراميداشت سالگرد ارتحال امام راحل(ره) بود .