امروزدوشنبه, 03 مهر 1396 04:22
2046
1996170

ضرورت نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در یادواره شهدای دانشجوی شهرستان با بیان اینکه شهدا هیچ وقت فراموش نمی‌شوند و یادشان برای همیشه زنده است، بر ضرورت نهادینه کردن فرهنگ و ایثار و شهادت در جامعه تاکید کرد.

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در مراسم یادواره شهدای دانشجوی شهرستان گناباد و چهارمین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه که در سالن همایش‌های کوثر برگزار شد، ضمن تبریک 3خرداد سالروز حماسه فتح خرمشهر، اظهار کرد: همان طوری که امام راحل(ره) فرمودند که خرمشهر را خدا آزاد کرد، ما هم هرچه داریم از ذات اقدس احدیت است.
وی با تبریک حماسه میلیونی شور و نشاط مردم در انتخابات 29 اردیبهشت‌ماه، اظهار کرد: حفظ نظام جمهوری اسلامی مهمترین امر است و همه باید با وحدت و هم‌دلی، کشور را به پیش ببریم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به رشادت و ایثارگری شهدا، جانبازان و رزمندگان در دوران دفاع مقدس، تصریح کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، دشمنان توطئه‌های فراوانی علیه انقلاب داشتند تا این نظام مقدس را سرنگون کنند ولی با هم‌دلی، ایثارگری، هوشیاری و مقاومت ملت ایران موفق نشدند.
دکتر احمدی با تاکید بر اینکه شهدا هیچ وقت فراموش نمی‌شوند و یادشان برای همیشه زنده است، گفت: در مکتب اسلام و بر اساس تعالیم دینی، هر کاری که در راه رضای خداوند متعال باشد، ارزش پیدا می‌کند و وقتی که ازجان گذشتن باشد، معنای بالاتری می‌یابد و باید این فرهنگ را در کشور نهادینه کنیم.
وی با بیان اینکه به ابتکار حضرت امام خمینی(ره)، بسیج 20 میلیونی تشکیل شد، ادامه داد: جوانان زیادی پس از آموزش‌های لازم، روانه جبهه‌های جنگ شدند که برخی از همین بسیجیان، همین دانشجویان شهیدی بودند که که امروز گرامیداشت آن‌ها را برگزار می‌کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه این دانشگاه مفتخر به حضور دو شهید گمنام است، اظهار کرد: اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه، از این شهدای گرانقدر تأسی می‌جویند و دوشنبه هر هفته، زیارت عاشورا و زیارت آل‌یاسین(ع) بدون هزینه حتی یک ریال از  بودجه دولتی، به همت کارکنان و دانشجویان برگزار می‌شود.
دکتر احمدی ضمن قدردانی از کلیه دست‌اندرکاران برگزاری این یادواره، به ویژه بسیج دانشجویی شهرستان، ناحیه مقاومت بسیج، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، بسیج دانشجویی دانشگاه و دانشجویان بسیجی، خاطرنشان کرد: افتخار دیگر ما، داشتن دانشجویان انقلابی و مومنی است که در برگزاری این یاواره تلاش زیادی نمودند و باید به این سمت و سو برویم که فرهنگ ایثار و شهادت را در همه جا نهادینه کنیم.