امروزپنج شنبه, 02 آذر 1396 20:25
2030
2098344

برطرف کردن نیاز مردم، یک عبادت است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم تکریم آخرین رئیس بیمارستان آموزشی ـ درمانی 22بهمن گناباد گفت: برطرف کردن نیاز مردم، یک عبادت است.

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در این مراسم که با حضور معاون درمان و جمعی از مدیران، کارشناسان و کارکنان معاونت‌های دانشگاه و بیمارستان آموزشی ـ درمانی 22 بهمن در سالن زکریا برگزار شد، ضمن تبریک ماه رجب و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، از زحمات دکتر خواجوی در مدت تصدی مسئولیت بیمارستان 22 بهمن قدرانی کرد.
وی با بیان آیه 60 سوره قصص« وَمَا أُوتِيتُمْ مِنْ شَيْءٍ فَمَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَزِينَتُهَا وَمَا عِنْدَ اللَّهِ خَيْرٌ وَأَبْقَى أَفَلَا تَعْقِلُونَ، و هر آنچه به شما داده شده است كالاى زندگى دنيا و زيور آن است و[لى] آنچه پيش خداست بهتر و پايدارتر است، مگر نمى‏‌انديشيد»، اظهار کرد: تشکر اصلی و ثواب واقعی خدمات در حوزه درمانی مثل همه حوزه‌های دیگر در اختیار خداوند متعال است که قطعا خدمات ایشان در لوح محفوظ باقی خواهد ماند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد ادامه داد: در مفاهیم اسلامی و قرآنی، برطرف کردن نیاز مردم، یک عبادت و رزق و روزی است و خداوند برطرف شدن حوائج مردم را به دست بنده‌ای که دوست دارد، قرار می‌دهد.
دکتر احمدی با تاکید بر اینکه دکتر خواجوی از جمله مدیرانی است که در مدت تصدی مسئولیت بیمارستان توانست منشاء خیر برای مردم، مراجعین، بیماران، بیمارستان و دانشگاه باشد، اجرای دقیق طرح تحول نظام سلامت، توجه به مسئله هتلینگ بیمارستان، تکریم بیماران، پرداخت مبتنی بر عملکرد، اعتباربخشی بیمارستان، تشکیل دفتر اعتباربخشی، توجه ویژه به مسئله آموزش دانشجویان، توجه به تغذیه بیماران و مسائل رفاهی دانشجویان و اهتمام ویژه به مسائل سلامت مادران را از جمله مصادیق خدمات ارائه شده دکتر خواجوی در مسئولیت بیمارستان عنوان کرد.
دکتر احمدی در پایان با بیان اینکه انجام کارها در یک بیمارستان نیازمند همراهی و همکاری همه پزشکان، پرستاران و کارکنان بخش‌های مختلف آن است، از زحمات و تلاش‌های همه دست‌اندرکاران به ویژه آقای صالحی مدیر داخلی و خانم جعفرآبادی مترون(مدیر پرستاری) بیمارستان آموزشی ـ درمانی 22 بهمن گناباد تشکر کرد.
همچنین در پایان این جلسه با اهدا لوح تقدیر از خدمات دکتر خواجوی در مدت مسئولیت بیمارستان 22بهمن گناباد قدردانی شد.
یادآور می‌شود، دکتر عبدالجواد خواجوی، عضو هیأت علمی دانشگاه از آبان‌ماه 94 عهده‌دار ریاست بیمارستان آموزشی ـ درمانی 22 بهمن گناباد شده بود.