امروزپنج شنبه, 02 آذر 1396 20:23
2030
2098344

مراسم تکریم آخرین رئیس بیمارستان 22بهمن گناباد برگزار شد

در مراسمی با حضور رئیس دانشگاه و جمعی از اعضای هیئت علمی، مدیران و کارکنان معاونت‌های دانشگاه و بیمارستان 22 بهمن گناباد، آخرین رئیس این بیمارستان مورد تکریم قرار گرفت.

به گزارش وب‌دا، در این مراسم که با حضور رئیس دانشگاه، معاون درمان و جمعی از مدیران، کارشناسان و کارکنان معاونت‌های دانشگاه و بیمارستان آموزشی ـ درمانی 22 بهمن در سالن زکریا برگزار شد، معاون درمان و جمعی از متخصصان و اعضای هیئت علمی در سخنانی از خدمات و تلاش‌های دکتر خواجوی در مدت تصدی مسئولیت بیمارستان 22بهمن قدردانی کردند.
دکتر رضا احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد ضمن تبریک ماه رجب و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، از زحمات دکتر خواجوی در مدت تصدی مسئولیت بیمارستان 22 بهمن قدرانی کرد.
دکتر عبدالجواد خواجوی آخرین رئیس بیمارستان 22بهمن گناباد در این مراسم ضمن تشکر از برگزاری این جلسه، از حمایت‌ها و همکاری‌های مسئولین دانشگاه و مدیران و کارکنان بیمارستان 22بهمن قدردانی کرد.
وی به اقدامات انجام شده در بیمارستان 22بهمن گناباد اشاره کرد و گفت: خوشبختانه بیمارستان 22بهمن در این مدت با وجود همان ساختار قدیمی توانست به یک بیمارستان پیشرو در حوزه آموزشی در کشور تبدیل شود.
یادآور می‌شود، در پایان این جلسه از سوی دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در حکمی دکتر خواجوی به عنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور اقتصاد درمان منصوب شد.