امروزیکشنبه, 02 مهر 1396 14:02
37182
55566
28565991

از فضای بیمارستان های قدیم گناباد و بیدخت به بهترین نحو ممکن و در راستای خدمات بهداشتی و درمانی استفاده می شود.

7707رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد درباره آخرین تصمیمات درخصوص استفاده از ساختمان بیمارستان های 22 بهمن و  15 خرداد گفت: از فضای این دو مجموعه برای خدمات بهداشتی و درمانی استفاده خواهد شد.
دکتر رضا احمدی افزود: علاوه بر حفظ کلینیک ارتودنسی و پانسیون پزشکان؛ بزودی سلامتکده طب سنتی، درمانگاه طب کار و مرکز آزمون صلاحیت بالینی نیز در مجموعه ساختمان های بیمارستان 22 بهمن مستقر خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه این انتقال پس از رنگ آمیزی و آماده سازی ساختمان‌هایی که برای این منظور در نظر گرفته شده انجام خواهد شد افزود: همچنین با توافق صورت گرفته با بخش خصوصی، مطب یکی از پزشکان عمومی نیز به این ساختمان منتقل خواهد شد ضمن آنکه در درمانگاه بیمارستان هم یکی از متخصصین قلب دانشگاه  حضور خواهند داشت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد اظهار داشت: یکی دیگر از برنامه های پیش بینی شده برای این مجموعه، ایجاد بخش طب تسکینی  (palliative care) است که با توجه به اخذ مجوز رشته ارشد پرستاری سالمندی و نیز جمعیت سالمندی که در منطقه وجود دارد، یکی از نیازهای ضروری شهرستان خواهد بود که درخواست آن در سفر اخیر دکتر هاشمی به گناباد تقدیم ایشان شد.
وی درباره وضعیت ساختمان بیمارستان 15 خرداد نیز گفت: پیرو پیگیری های یکی از متخصصین محترم و حمایت های دانشگاه علوم پزشکی برای احداث دی کلینیک، با وجودی که اخذ مجوز تاسیس دی کلینیک برای شهرهای زیر 300 هزار نفر به سختی انجام می شود، مجوز آن صادر شده که این مجموعه پس از انجام مقدمات اولیه توسط بخش خصوصی در ساختمان بیمارستان 15 خرداد تشکیل خواهد شد.
دکتر احمدی با بیان اینکه پانسیون های پزشکان در این مجموعه حفظ شده است یادآور شد: بر اساس وعده ای که به مردم داده ایم، پیگیری های لازم برای اخذ مجوز بخش سوختگی نیز به منظور استقرار در این ساختمان در حال انجام است.
وی افزود: شایان ذکر است که از زمان انتقال بخش های بیمارستان 15 خرداد به بیمارستان علامه بهلول، با کمک بخش خصوصی، یکی از پزشکان عمومی در این بیمارستان مستقر شده و به ارائه خدمت به مراجعان می پردازد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی در پایان گفت: در نامه ای به فرمانداری محترم هم رسما اعلام شده است که تمام فضای بیمارستان های سابق، در راستای خدمات بهداشتی و درمانی استفاده خواهد شد و به ارگان های دیگر واگذار نخواهد شد.