امروزدوشنبه, 03 مهر 1396 04:11
2046
1996170

تعداد تخت‌های بیمارستانی استان خراسان رضوی به 6453 تخت رسیده است

استاندار خراسان رضوی گفت: با افتتاح بیمارستان علامه بهلول گنابادی، تعداد تخت‌های بیمارستانی این استان به 6453 تخت رسیده است.

به گزارش وب‌دا، مهندس علیرضا رشیدیان استاندار خراسان رضوی در مراسم افتتاح بیمارستان 320 تختخوابی علامه بهلول گنابادی با بیان اینکه دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شخصیتی فرهیخته، باتجربه، عالم و توانمند است، گفت: به لطف همت وزیر بهداشت در دولت تدبیر و امید، 1881 پروژه در حوزه بهداشت و درمان استان خراسان رضوی انجام شده است.
وی با بیان اینکه تا قبل از این دولت 4880 تخت بیمارستانی در استان خراسان رضوی داشتیم، اظهار کرد: این تعداد تخت تا قبل از افتتاح بیمارستان علامه بهلول گنابادی به 6133 تخت رسید که 26درصد نسبت به دوره قبل از این دولت افزایش یافته است.
استاندار خراسان رضوی از گناباد به عنوان یکی از قطب‌های مهم جمعیتی استان در شرق کشور یاد کرد و افزود: بزرگترین ظرفیت شهرستان گناباد، نیروهای جوان، علاقه‌مند، دانشجو و دانش‌پژوه است که سرمایه بزرگی محسوب می‌شوند.
مهندس رشیدیان با تاکید بر اینکه در دولت یازدهم تلاش شده است تا از ظرفیت‌های بالقوه درون نظام به ویژه جوانان استفاده شود، گفت: در ابتدای فعالیت دولت یازدهم، 1800 پرژه نیمه تمام در سطح استان خراسان رضوی وجود داشت که با همت و تلاش مسئولان تا کنون 1330 پروژه به اتمام رسیده و بقیه هم در دست اجرا است.
وی تصریح کرد: فقط در طرح‌های تجمیعی که در مناسبت‌هایی همچون هفته دولت، دهه فجر و سفرهای پربرکت رئیس جمهور در سطح استان خراسان رضوی افتتاح شده، بیش از 6661 طرح و پروژه اقتصادی و عمرانی مورد بهره‌برداری قرار گرفته که نشان دهنده عزم دولت برای کار و تلاش در جهت توسعه کشور است.
استاندار خراسان رضوی با قدردانی از خدمات وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: خوشبختانه اعتماد خوبی بین ملت و دولت شکل گرفته که نتیجه این اعتماد متقابل و همراهی و هم‌دلی، پیشرفت خوب پروژه‌ها بوده است.
مهندس رشیدیان با تاکید بر اینکه در حوزه پیشرفت عادلانه و متوازن، قدم‌های خوبی برداشته شده است، تصریح کرد: ایجاد آرامش در فضای کسب و کار و فعالیت در جامعه یکی از مهمترین اولویت‌ها و اقدامات دولت بوده است، چراکه آرامش موجب افزایش مشارکت می‌شود.
وی با تاکید بر لزوم مشارکت برای توسعه کشور، به فرازی از خطبه 127 نهج‌البلاغه:«یَدُاللهِ مَعَ الجَماعَة» اشاره و اظهار کرد: بر اساس تعالیم دینی ما هرجایی که مردم هستند و مشارکت دارند، عنایت الهی و لطف و برکت خدا هم بیشتر می‌شود.
مهندس رشیدیان با بیان اینکه افتخار استان خراسان رضوی، وجود وزیر فرهیخته‌ای همچون دکتر هاشمی در کابینه است، بیمارستان علامه بهلول گنابادی را هدیه دولت در بخش سلامت گناباد دانست و اظهار امیدواری کرد که با همت و هم‌دلی مردم و مسئولان بتوانیم در جهت اعتلای ایران اسلامی، توسعه کشور و رفاه مردم قدم‌های بهتری برداریم.