امروزدوشنبه, 03 مهر 1396 04:11
2046
1996170

وزیر بهداشت، یک مدیر جهادی است

امام جمعه گناباد در آئین افتتاح بیمارستان 320 تختخوابی علامه بهلول گنابادی با قدردانی از خدمات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از وزیر بهداشت به عنوان یک مدیر جهادی یاد کرد.

به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب، امام جمعه گناباد در این مراسم ضمن تبریک میلاد باسعادت امام جواد(ع) و تبریک پیشاپیش میلاد فرخنده مولای متقیان امیرالمومنان علی(ع)، از همه دست‌اندرکاران تکمیل، تجهیز و راه‌اندازی این بیمارستان قدردانی کرد.
وی، امنیت و خدمات امروز کشور را از برکت شهدا دانست و ضمن قدردانی از دکتر هاشمی وزیر بهداشت برای ارائه خدمات بسیار ارزشمند به شهرستان گناباد، گفت: الحمدالله ایشان مدیر جهادی هستند که توفیقات خوبی در عرصه خدمت‌رسانی به مردم داشتند.
امام جمعه گناباد، طرح تحول نظام سلامت را یکی از ابتکارات ارزشمند دکتر هاشمی وزیر بهداشت عنوان و تاکید کرد: طرح تحول نظام سلامت ضمن کاهش هزینه‌های درمان مردم و تحقق بخشی از مطالبات رهبری، رضایت‌مندی آن‌ها را نیز افزایش داده است.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب، از بیمارستان علامه بهلول گنابادی به عنوان یک خدمت ماندگار یاد کرد و افزود: از وزیر بهداشت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی، اعضای هیئت امناء دانشگاه، نمایندگان فعلی و قبلی مردم در مجلس شورای اسلامی، فرمانداران فعلی و قبلی و همه عزیزانی که برای احداث این بنای ارزشمند تلاش کردند، قدردانی می‌نمایم.
وی با بیان حدیثی از پیامبر اعظم(ص): « کسی که برای رفع نیازهای بیماری تلاش کند، خواه آن نیاز برآورده شود یا نشود، همانند روزی که از مادر متولد شده است، از گناهان پاک می‌گردد.»، گفت: کسانی که برای ساخت این بنا تلاش کردند برای همیشه از ثواب و اجر درمان بیماران در آن بهره‌مند خواهند بود.