امروزسه شنبه, 30 آبان 1396 00:27
بازدید کل
2098344

رشد 5 برابری اعتبارات آموزشی در سال 96

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در دیدار نوروزی با اساتید و اعضای هیئت علمی و معاونان، مدیران و کارکنان معاونت‌های آموزشی، فرهنگی و دانشجویی و تحقیقات و فناوری از رشد 5 برابری اعتبارات آموزشی خبر داد.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در این نشست صمیمی که با حضور مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، اساتید و اعضای هیئت علمی و معاونان، مدیران و کارکنان معاونت‌های آموزشی، فرهنگی و دانشجویی و تحقیقات و فناوری در سالن ابن‌سینا پردیس دانشگاه برگزار شد، گفت: در حالی که کل اعتبارات آموزشی دانشگاه در سال 92، 57 میلیارد ریال بود، این عدد در سال 96 با رشدی 5 برابری به حدود 270 میلیارد ریال افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه در جهت افزایش سرانه آموزشی دانشگاه تلاش می‌کنیم، بر صرفه‌جویی و افزایش بهره‌وری در بخش‌های مختلف تاکید کرد.
دکتر احمدی با اشاره به دستاوردها و موفقیت‌های به دست آمده دانشگاه در حوزه‌های آموزشی، فرهنگی و دانشجویی و تحقیقات و فناوری، این موفقیت‌ها را مرهون هم‌دلی، همکاری و تلاش مجموعه معاونان، اعضای هیئت علمی، اساتید، مدیران و کارکنان دانست و بر لزوم استمرار این تلاش‌ها تاکید کرد.
رئیس دانشگاه با اشاره به بسترها و ظرفیت‌های مناسب دانشگاه برای توسعه تحصیلات تکمیلی، از پیگیری اخذ مجوز پذیرش دانشجو در 11 رشته جدید در مقطع تحصیلات تکمیلی خبر داد و افزود: جذب اعضای هیئت علمی در سه سال گذشته رشد 50درصدی داشته است به طوری که از سال 92 تا کنون 42 عضو هیئت علمی جدید در دانشگاه جذب و پذیرفته شده‌اند.
دکتر احمدی، جذب ده عضو هیئت علمی جدید و ارتقاء مرتبه هفت عضو هیئت علمی دانشگاه به مرتبه دانشیاری را از جمله اقدامات سال گذشته در حوزه آموزش بیان کرد و گفت: طرح تحول نظام سلامت در حوزه آموزش طرح خوب و ارزشمندی است و باید همه اعضای هیئت علمی در راستای اجرای هرچه بهتر آن تلاش کنند.
وی با اشاره به انجام اعتباربخشی موسسه‌ای در سال گذشته اظهار کرد: بهمن‌ماه 95 برای اولین بار و براساس بسته اعتباربخشی طرح تحول و نوآوری آموزش پزشکی، ارزیابی بیرونی اعتباربخشی موسسه‌ای دانشگاه در هشت حوزه رسالت و اهداف، مدیریت، امور آموزش دانشجو، امور هیات علمی، امور دانشجویی و فرهنگی، امور پژوهشی، آموزش کارکنان و منابع و امکانات توسط تیم ارزیابان بیرونی انجام شد که خوشبختانه تیم ارزیابان بیرونی اعتباربخشی موسسه‌ای، ضمن ابراز خرسندی از زیرساخت های مناسب دانشگاه در حوزه‌های مختلف فرهنگی، آموزشی و پژوهشی از روحیه همدلی و همکاری بین مسولین دانشگاه قدردانی کردند.
دکتر احمدی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) افغانستان اظهار امیدواری کرد که این تفاهم‌نامه علاوه بر ایجاد زمینه‌های همکاری آموزشی، بستر مناسبی برای افزایش توریسم سلامت در این منطقه فراهم کند.
رئیس دانشگاه با اشاره به آماده افتتاح بودن بیمارستان علامه بهلول گنابادی، خاطرنشان کرد: افتتاح این بیمارستان ضمن کمک به ارتقاء وضعیت درمانی، بستر مناسب و خوبی را برای تقویت آموزش‌های بالینی دانشجویان فراهم می‌کند.
وی با بیان اینکه ساختمان دانشکده پزشکی اردیبهشت‌ماه امسال افتتاح می‌شود، گفت: سال گذشته نیز خوابگاه دانشجویی فجر 2 و سالن ورزشی پوریا با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت افتتاح شد.
دکتر احمدی، اخذ کمیته منطقه‌ای اخلاق در پژوهش، کسب رتبه دوم کمیته تحقیقات دانشجویی و فعالیت هسته‌های فناور را از جمله موفقیت‌های حوزه تحقیقات و فناوری برشمرد.
در ابتدای این دیدار، معاونان دانشگاه در سخنانی ضمن قدردانی از حمایت‌های ارزنده دکتر احمدی ریاست دانشگاه، از اساتید، کارشناسان و کارکنان دانشگاه قدردانی و گزارشی از اقدامات و فعالیت‌های انجام شده در سال گذشته ارائه کردند.