امروزیکشنبه, 02 مهر 1396 13:58
1983
1996170

بازدید معاون آموزشی دانشگاه از پایگاه اورژانس هلالی و پردیس دانشگاه

معاون آموزشی و جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ستاد نوروزی از پایگاه اورژانس هلالی و پردیس دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش وب‌دا، همزمان با دوازدهمین روز سال 1396، در راستای بازدیدهای مستمر ستاد نوروزی دانشگاه از بخش‌ها و واحدهای تابعه ارائه دهنده خدمت، دکتر رضا اسماعیلی، معاون آموزشی و جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ستاد نوروزی به همراه کارشناسانی از معاونت درمان و روابط عمومی دانشگاه از پایگاه اورژانس هلالی بازدید کردند.
در حین بازدید از پایگاه هلالی، تکنسین‌های این پایگاه اورژانس با دریافت کد اعزام از محل مرکز پیام، برای امدادرسانی به مصدومان حادثه واژگونی یک دستگاه خودرو سواری در مسیر گناباد ـ بجستان اعزام شدند.
همچنین با توجه به آغاز فعالیت‌های آموزشی از روز دوشنبه 14 فروردین‌ماه، دکتر اسماعیلی معاون آموزشی دانشگاه در مجموعه پردیس دانشگاه حضور یافت و ضمن تبریک سال جدید و عرض خداقوت به پرسنلی که در حال نظافت و آماده‌سازی بخش‌های مختلف پردیس از جمله کلاس‌ها، سلف سرویس، خوابگاه‌ها و فضای سبز بودند، وضعیت اجرایی اقدامات در دست انجام را بررسی کرد.