امروزسه شنبه, 30 آبان 1396 17:30
39578
57953
28676286

بازدید معاون غذا و دارو دانشگاه از بیمارستان 22بهمن و مرکز خدمات جامع سلامت شماره 1 گناباد

معاون غذا و دارو و جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ستاد نوروزی از بیمارستان 22بهمن و مرکز خدمات جامع سلامت شماره 1 ( شهید دکتر فیاض‌بخش) گناباد بازدید کرد.

به گزارش وب‌دا، همزمان با یازدهمین روز سال 1396، در راستای بازدیدهای مستمر ستاد نوروزی دانشگاه از بخش‌ها و واحدهای تابعه ارائه دهنده خدمت، دکتر مهدی کریمی نوقابی، معاون غذا و دارو و جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ستاد نوروزی به همراه کارشناسانی از معاونت درمان، اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات و روابط عمومی دانشگاه از بخش‌های مختلف بیمارستان 22بهمن گناباد بازدید کردند.
دکتر کریمی در این بازدیدها ضمن عرض خداقوت و تبریک سال جدید به پرسنل و کادر درمانی این بیمارستان، از نزدیک در جریان روند ارائه خدمت به بیماران قرار گرفت.
همچنین در ادامه بازدیدهای ستاد نوروزی دانشگاه، دکتر کریمی و کارشناسان همراه با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت شماره 1 ( شهید دکتر فیاض‌بخش) گناباد که مرکز معین است ضمن عرض خداقوت به پزشک مرکز، میزان مراجعه و وضعیت ارائه خدمت را مورد بررسی قرار دادند.