امروزپنج شنبه, 31 خرداد 1397 16:52

بازدید رئیس دانشگاه از بیمارستان آیت‌الله مدنی بجستان

همزمان با ایام تعطیلات نوروزی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد از بیمارستان آیت‌الله مدنی و مرکز شهید قنبر آقایی شهرستان بجستان بازدید کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در هشتمین روز سال جدید با حضور در بیمارستان آیت‌الله مدنی بجستان، از بخش‌های مختلف این بیمارستان بازدید کرد و از نزدیک وضعیت ارائه خدمات را مورد ارزیابی قرار داد.
در این بازدید که معاون آموزشی، مدیر حراست، رئیس اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات، رئیس دفتر ریاست و کارشناسانی از اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات و روابط عمومی حضور داشتند، دکتر احمدی ضمن عرض خداقوت به پرسنل و کادر درمانی این بیمارستان، از تلاش‌های آن‌ها در سال گذشته به ویژه در ایام تعطیلات نوروز قدردانی کرد.
دکتر احمدی در ادامه بازدیدهای خود از مرکز شهید قنبر آقایی بجستان بازدید کرد و ضمن خداقوت و تبریک سال نو، در جریان روند ارائه خدمات به مراجعین قرار گرفت.