امروزسه شنبه, 30 آبان 1396 17:34
بازدید کل
2098344

دکتر احمدی: حوزه سلامت در سال 96 شاهد دستاوردهای خوبی خواهد بود

رDidar-Emamjomeئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در دیدار با امام جمعه گناباد، اظهار امیدواری کرد سال 96 سال خوبی در حوزه سلامت برای مردم منطقه باشد.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در این دیدار ضمن تبریک سال جدید، به نامگذاری امسال با عنوان « اقتصاد مقاومتی؛ تولید – اشتغال»  از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: امیدواریم همه مسئولان و آحاد مردم با برنامه‌ریزی، همت، تلاش و توجه جدی به مصرف محصولات داخلی در جهت تحقق این شعار و عمل به منویات مقام معظم رهبری گام برداریم.
وی با بیان اینکه سال 96 شاهد افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های مختلفی در حوزه سلامت خواهیم بود، اظهار کرد: بیمارستان 320 تختخوابی علامه بهلول گنابادی در نیمه دوم فروردین‌ماه افتتاح می‌شود و پس از آن نیز شاهد افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های دانشکده پزشکی، کلینیک تخصصی، بهسازی کامل سالن همایش‌های شهید دکتر چمران، مرکز غربالگری سرطان و افتتاح حداقل ۷ خانه بهداشت خواهیم بود.
وی تصویب و ابلاغ چارت تشکیلاتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد توسط وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آخرین روزهای اسفندماه سال گذشته را یکی از مهمترین زمینه‌های توسعه و تحول عنوان و ابراز کرد: عدم وجود چارت تشکیلاتی دانشگاه همواره یکی از مهمترین مشکلات در مسیر توسعه این دانشگاه در طی سالیان گذشته بود که با تصویب و ابلاغ آن، امیدواریم بتوانیم مشکلات کمبود نیروی انسانی در بخش‌های مختلف دانشگاه را در جهت ارائه خدمات مطلوب‌تر به مردم منطقه مرتفع کنیم.
دکتر احمدی با اشاره به اینکه اجرای پروژه‌های عمرانی حوزه سلامت در چند سال گذشته زمینه اشتغال‌زایی مناسبی را در شهرستان‌های گناباد و بجستان فراهم کرد، افزود: به رغم همه مشکلات موجود، برای تامین نیروی انسانی مورد نیاز در حوزه‌های مختلف دانشگاه، حدود 300 نفر در سه سال گذشته در بخش‌های مختلف دانشگاه مشغول بکار شدند ضمن آنکه به طور متوسط ماهیانه بالغ بر پانصد نفر نیز در روند احداث پروژه های مختلف دانشگاه مشغول کار بوده اند.
وی ، ادامه اجرای طرح تحول نظام سلامت را یکی دیگر از برنامه‌های مهم دانشگاه در سال جاری عنوان کرد و افزود: امیدواریم با اجرای کامل این طرح، همه اهداف طرح تحول در بخش‌های مختلف آموزش، بهداشت و درمان محقق شود.
حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب امام جمعه گناباد هم در این دیدار که رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، معاون آموزشی، رئیس اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات،  مدیر حراست، رئیس دفتر ریاست و کارشناسانی از اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات و روابط عمومی حضور داشتند، ضمن تبریک سال جدید، اظهار امیدواری کرد سال 1396 که با ایام ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س) آغاز شد، سالی پر از خیر و برکت برای همه مسلمانان و هموطنان باشد.
وی با قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گناباد، اظهار امیدواری کرد که در سال جدید شاهد دستاوردها و موفقیت‌های بیشتری در این حوزه باشیم.
امام جمعه گناباد با اشاره به شعار امسال« اقتصاد مقاومتی؛ تولید – اشتغال» به ظرفیت‌های خوب شهرستان گناباد اشاره و اظهار کرد: خوشبختانه ظرفیت‌های بالقوه خوبی در این شهرستان وجود دارد که اگر به فعلیت برسد، زمینه اشتغال‌زایی و افزایش ظرفیت تولید داخلی فراهم می‌گردد.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب، عدم وجود سرمایه کافی را یکی از مشکلات پیش‌رو عنوان و تاکید کرد: همه دولت‌مردان و مسئولان باید از همین آغاز سال جدید، به شعار امسال توجه جدی کنند و در راستای تحقق « اقتصاد مقاومتی؛ تولید – اشتغال» تلاش مضاعفی داشته باشند.
وی ابراز کرد: قطعا اگر همه مسئولان همت کنند، با حمایت از تولید داخلی و اشتغال‌زایی، در آینده بیکاری نخواهیم داشت.
Didar-Emamjome01