امروزدوشنبه, 03 مهر 1396 04:20
2046
1996170

کسب مقام دوم دارت کشور توسط یکی از کارکنان دانشگاه

یحیی داستانی از کارکنان حفاظت فیزیکی حراست دانشگاه موفق شد در اولین جشنواره فرهنگی ـ ورزشی مراکز حراست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مقام دوم رشته دارت این مسابقات را کسب کند.
به گزارش وب‌دا، مرحله دوم نخستین جشنواره فرهنگی ـ ورزشی کارکنان مراکز حراست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با شعار حراست پویا با ورزش همگانی در مشهد برگزار شد.
در اين مرحله ٥٠٠ ورزشكار در ٦ رشته دارت، شنا، دو و ميداني، آمادگي جسماني، فوتسال و واليبال و در ٢ رده سني بالاي ٣٥ سال و زير ٣٥ سال با هم رقابت کردند.
در مرحله اول اين رقابت‌ها كه در آذر و دي امسال در مشهد برگزار شد، تيم‌هاي اول  و ٥ نفر اول هر منطقه در رشتههاي انفرادي با هم به رقابت پرداختند.
دکتر توکلی رییس مرکز حراست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در راستای ارتقای پویایی، چالاکی و افزایش شور و نشاط و نیز تقویت روحیه وفاق و همدلی، به همت مرکز حراست وزارت بهداشت، اولین جشنواره فرهنگی، ورزشی برای حدود ۱۴۵۰۰ نفر از کارکنان این مرکز در سراسر کشور برگزار شد.
وی با بیان اینکه در مرحله اول این جشنواره فرهنگی ورزشی، مسابقات در ۱۰ قطب دانشگاهی کشور در ۶ رشته فوتسال، والیبال، شنا، دارت، آمادگی جسمانی و دو میدانی برگزار شد، عنوان کرد: در مرحله نهایی این مسابقات که در مشهد مقدس با شعار «حراست پویا با ورزش همگانی» با حضور ۵۰۰ ورزشکار شرکت کننده از تیم‌های برتر هر قطب برگزار شد، نفرات برتر مورد تقدیر قرار گرفتند.
 دکتر توکلی خاطرنشان کرد: هر ساله مسابقات ورزشی سازمان حراست کل کشور در میان حراست‌های دستگاه‌ها و سازمان‌های کشور برگزار می شود که یکی از اهداف این جشنواره شناسایی استعدادهای ورزشی در مراکز حراست وزارت بهداشت است که بحمد ا... با برگزاری این جشنواره فرهنگی ـ ورزشی محقق شد.
یادآور می‌شود تیم‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی مشهد، گلستان و ارومیه در رشته فوتسال و تیم‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی ارومیه، البرز و مشهد در رشته‌ والیبال موفق به کسب عناوین اول تا سوم شدند.
همچنین کارکنان حراست دانشگاه‌های علوم پزشکی کرمان، گناباد و تربت حیدریه در رشته دارت، تهران، همدان و مازندران در رشته آمادگی جسمانی، اصفهان، تهران، تبریز و مازندران در رشته دو و میدانی و زنجان، اصفهان، شهرکرد و مشهد در رشته شنا موفق به کسب عناوین اول تا سوم شدند.