امروزپنج شنبه, 02 آذر 1396 20:25
2030
2098344

آموزش مجازی در افزایش موفقیت‌های دانشگاه علوم پزشکی گناباد نقش مهمی دارد

فرماندار گناباد با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی گناباد نه فقط در سطح داخلی که حتی در سطح بین‌المللی حرف‌هایی برای گفتن دارد، اظهار کرد: آموزش مجازی از جمله فعالیت‌هایی است که در افزایش موفقیت‌های این دانشگاه نقش مهم و موثری دارد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، محمدعلی نبی‌پور فرماندار گناباد در جلسه انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی گناباد و دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) افغانستان گفت: خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم‌اکنون به جایی رسیده است که نه فقط در سطح داخلی که حتی در سطح بین‌المللی حرف‌هایی برای گفتن دارد.
وی افزود: یکی از اقدامات ارزشمندی که خیلی خوب توانسته است موجب افزایش موفقیت‌های این دانشگاه شود، فعالیت در حوزه آموزش مجازی است.
فرماندار گناباد با بیان اهمیت و ضرورت گسترش آموزش‌ مجازی، اظهار کرد: آموزش مجازی فرصتی است که دانشگاه می‌تواند ضمن بهره‌برداری از منابع خارجی، اقدامات، کارها و مباحث علمی خود را در یک مبادله علمی با دنیای خارج ارتقاء بدهد.
نبی‌پور با بیان اینکه کشور افغانستان ورای سابقه تاریخی، نزدیکی بسیاری در ابعاد فرهنگی، علمی، اجتماعی و حتی قومیتی در بعضی حوزه‌ها با ایران دارد، تصریح کرد: حوزه علم و دانش یکی از نقاط هدفی است که می‌توان از این طریق، ارتباطات بین ایران و افغانستان را بیش از گذشته توسعه بدهیم.
وی با تاکید بر اهمیت استفاده افغانستان از تجربیات جمهوری اسلامی ایران، عنوان کرد: جوانان ایرانی به رغم وقوع جنگ تحمیلی پس از انقلاب اسلامی توانستند به خوبی روی پای خود باایستند و در حوزه دانش موفقیت‌های ارزشمندی به دست آورند که می‌توان این تجربه ارزشمند را به جوانان افغانستان منتقل کرد.
وی افزود: با توجه به اینکه کشور افغانستان پس از جنگ‌های فرسایشی داخلی در حال بازسازی، نوسازی و سازندگی است و از طرفی ایران اسلامی این فرآیند را بعد از دهه 60 آغاز کرد، افزایش تعاملات می‌تواند در مبادله این تجربیات ارزشمند موثر باشد.
فرماندار گناباد افزایش این تعاملات را علاوه بر بهره‌برداری افغانستان، در پیشرفت مجموعه علمی شهرستان هم موثر دانست و تصریح کرد: از طرفی افغانستان مثل ایران کشوری با یک نسل جوان پرانرژی است و از طرفی مسئولان و بزرگان این کشور به این جمع‌بندی رسیدند که در مسیر توسعه با حفظ وحدت قومی، قبیله‌ای و ملی دستاوردهای خوبی به دست می‌آید که خوشبختانه در این سال‌ها به نتایج خیلی خوبی هم رسیدند.
نبی‌پور با ابراز خرسندی از انجام این مراوده علمی و فرهنگی، اظهار امیدواری کرد که این تفاهم‌نامه آغازی بر گسترش بیشتر تعاملات دوجانبه باشد.
وی بر تقویت تعامل انجام شده تاکید و ابراز کرد: تلاش می‌کنیم تا در حوزه سیاسی در جهت تسریع فرآیندها و تعاملات همکاری کنیم.
فرماندار گناباد با بیان اینکه شهرستان گناباد از نظر منابع علمی و نخبگان بسیار غنی است، اظهار کرد: از یک طرف، نزدیکی جغرافیایی و از سوی دیگر نزدیکی فرهنگی، اجتماعی و حتی اقتصادی در کنار تقویت تعاملات علمی و فرهنگی می‌تواند باعث کسب افتخارات و موفقیت‌های بیشتر برای دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) افغانستان و دانشگاه علوم پزشکی گناباد شود.