امروزسه شنبه, 30 آبان 1396 17:33
بازدید کل
2098344

امنیت از نعمت‌های ارزشمند جامعه اسلامی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم اهداء لوح افتخار سازمانی سپاه امام رضا(ع) استان خراسان رضوی به پایگاه مقاومت القدر این دانشگاه، امنیت را یکی از نعمت‌های ارزشمند جامعه اسلامی عنوان کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم اهداء لوح افتخار سازمانی سپاه امام رضا(ع) استان خراسان رضوی به پایگاه مقاومت القدر این دانشگاه که با حضور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد و جمعی از فرماندهان پایگاه‌های مقاومت اداری برگزار شد، با بیان حدیث پیامبر اعظم(صلّی‌الله‌علیه‌وآله): « نِعْمَتَانِ‏ مَجْهُولَتَانِ‏ الْأَمْنُ وَ الْعَافِيَة ؛ دو نعمت است که ناشناخته است: امنیت و تندرستی.»، اظهار کرد: سلامت و امنیت دو نعمت ارزشمند و مهم برای هر جامعه‌ای است که ابعاد مختلفی دارد ولی قطعا تامین و حفظ امنیت، نقش موثری در توسعه و ایجاد زیرساخت‌های بخش‌های مختلف از جمله حوزه سلامت دارد.
وی با تشریح دلاورمردی‌های رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس و مجاهدت‌های امروز مدافعان حرم برای دفاع از امنیت این مرز و بوم، گفت: بسیجیان جزء نیروهای ارزشمند و ولایت‌مدار جامعه هستند که در صحنه‌های مختلف حضور چشمگیری دارند و همواره به عنوان ناظرانی دلسوز، دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی را در راه خدمت مطلوب‌تر به جامعه راهنمایی می‌کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی مختلفی که توسط پایگاه‌های مقاومت اداری و بسیج جامعه پزشکی این دانشگاه اجرا می‌شود، ابراز کرد: برگزاری اردوهای راهیان نور از جمله اقداماتی است که در راستای آشنایی بیشتر نسل جوان با ایثارگری‌های دوران دفاع مقدس و همچنین زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و ایثارگران با اعزام استادان، دانشجویان و کارکنان به مناطق عملیاتی غرب و جنوب کشور انجام می‌شود.
دکتر احمدی با تاکید بر اینکه همه آحاد جامعه باید قدردان نعمت امنیت حاکم بر کشور باشند، کسب عنوان پایگاه موفق استان توسط پایگاه مقاومت بسیج القدر را به فرمانده و بسیجیان این پایگاه تبریک گفت و افزود: آمادگی کامل برای حمایت‌های همه‌جانبه از برنامه‌های بسیج در دانشگاه داریم.
سرهنگ علی ابراهیم‌زاده فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان گناباد هم در این مراسم ضمن تبریک کسب این موفقیت ارزشمند توسط پایگاه مقاومت بسیج القدر دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سطح استان خراسان رضوی، گفت: اجرای موفق برنامه‌های بسیج، برگزاری خوب حلقه‌های صالحین، برگزاری برنامه‌های فرهنگی همچون اردوهای راهیان نور و حضور موفق و گسترده در برنامه‌های مختلف شهرستان از جمله شاخصه‌های انتخاب پایگاه مقاومت بسیج القدر به عنوان پایگاه موفق در سطح استان خراسان رضوی است.
وی با اشاره به توطئه‌ها و برنامه‌ریزی‌های مختلف استکبار جهانی برای مقابله با انقلاب اسلامی، اظهار کرد: به رغم تلاش فراوان دشمن ولی به برکت هدایت‌های روشنگرانه بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره)، رهبری داهیانه مقام معظم رهبری، ایثارگری‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران و ایستادگی و مقاومت ملت قهرمان ایران اسلامی، امروز امن‌ترین کشور جهان هستیم.
محمد شمسی ثانی فرمانده پایگاه مقاومت بسیج القدر دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این مراسم ضمن تبریک کسب این موفقیت به بسیجیان دانشگاه، اظهار امیدواری کرد که بتوانیم ادامه دهنده راه شهدا و ایثارگران باشیم.
وی ضمن تشریح فعالیت‌ها و برنامه‌های پایگاه مقاومت بسیج القدر، از حمایت‌های ارزنده دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در راستای تقویت برنامه‌های بسیج قدردانی کرد.