امروزسه شنبه, 30 آبان 1396 00:25
38160
57953
28674868

انتخاب پایگاه مقاومت القدر دانشگاه علوم پزشکی گناباد به عنوان پایگاه موفق در سطح پایگاه‌های سپاه استان

پایگاه مقاومت بسیج القدر دانشگاه علوم پزشکی گناباد، به عنوان پایگاه موفق در سطح پایگاه‌های سپاه استان خراسان رضوی در ششمین جشنواره استانی مالک اشتر بسیج انتخاب شد.
به گزارش وب‌دا، به همین مناسبت، سردار یعقوب‌علی نظری فرمانده سپاه امام رضا(ع) استان خراسان رضوی در لوح افتخار سازمانی که توسط فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد به دکتر احمدی رئیس دانشگاه و شمسی فرمانده پایگاه القدر اهدا شد، از تلاش‌ها و مجاهدت‌های بی‌وقفه و مخلصانه بسیجیان این پایگاه قدردانی کرد.

متن لوح افتخار سازمانی سردار یعقوب‌علی نظری فرمانده سپاه امام رضا(ع) استان خراسان رضوی بدین شرح است؛

لوح افتخار سازمانی

همواره از سپاهیانت ستایش کن و کارهای مهمی که انجام داده‌اند را بر شمار، زیرا یادآوری کارهیا ارزشمند آنان، شجاعان را بر می‌انگیزاند. (نهج‌البلاغه، نامه 31و53)

فرمانده و بسیجیان عزیز پایگاه مقاومت بسیج کارمندی القدر گناباد

در راستای تحقق تدابیر فرمانده معظم کل قوا، بر اساس ارزیابی‌های انجام شده مبتنی بر فرآیند اشراف فرماندهی سپاه امام رضا(ع) در وضعیت و عملکرد سال 1394 مفتخر به کسب عنوان
پایگاه موفق در سطح پایگاه‌های سپاه استان
در ششمین جشنواره استانی مالک اشتر بسیج گردیده‌اید.

بدیهی است این موفقیت مرهون تلاش و مجاهدت یکایک شما بسیجیان عزیز و خدوم آن پایگاه مقاومت می‌باشد. اینجانب بر خود لازم می‌دانم از تلاش‌ها و مجاهدت‌های بی‌وقفه و مخلصانه شما تقدیر و تشکر نماییم. ان‌شاء‌الله این افتخار در سال‌های آتی نیز حفظ گردد.

سرتیپ دوم پاسدار یعقوب‌علی نظری
فرمانده سپاه امام رضا(ع)