امروزسه شنبه, 30 آبان 1396 17:27
39550
57953
28676258

حضور اعضاء هیأت رئیسه، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه در مراسم بزرگداشت 9 دی

اعضاء هیئت رئیسه، مدیران، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم گرامیداشت سالروز حماسه 9 دی حضور یافتند.
به گزارش وب‌دا، همزمان با هفتمین سالگرد حماسه 9دی، روز بصیرت و میثاق با ولایت، اعضاء هیئت رئیسه، مدیران، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد همگام و همراه با سایر مردم ولایت‌مدار این شهرستان در اجتماع عظیم مردم در دفاع از ولایت فقیه و نظام جمهوری اسلامی حضور یافتند و ضمن محکوم کردن حرکت فتنه‌گران، یک بار دیگر با آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری تجدید پیمان کردند.
در این مراسم که ائمه جمعه شهرهای گناباد و کاخک، روحانیون و طلاب، فرماندهان و نیروهای نظامی و انتظامی، رؤسا، مدیران، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و قشرهای مختلف مردم حضور داشتند، حجت‌الاسلام سید هاشم موسوی نماینده ولی‌فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد گفت: نهم دی‌ماه هرسال فرصت مغتنمی برای بازخوانی زوایای فتنه ۸۸ و آشوب‌های آن سال است چراکه فتنه‌گران اقتدار و آبروی نظام جمهوری اسلامی را در سطح بین‌المللی زیر سؤال بردند و تمامی دشمنان نظام در برابر مقام معظم رهبری همانند جنگ احزاب در صدر اسلام ایستادند.
وی با بیان اینکه منافقین در فتنه ۸۸ به همراه سران فتنه و فتنه‌گران به ارزش‌های دینی مردم نیز توهین کردند، گفت: یکی از شاخصه‌های فتنه، ریزش‌ها و دوقطبی کردن جامعه بود.
نماینده ولی‌فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد، شبه‌اندازی را از دیگر شاخصه‌های فتنه عنوان و خاطرنشان کرد: از صدر اسلام هرزمانی که دشمنان شبهه در جامعه اسلامی ایجاد کردند، حاکمیت اسلامی با مشکل مواجه شد.
حجت‌الاسلام موسوی، سوءاستفاده از مقدسات دینی را دیگر شاخصه‌های فتنه برشمرد و تصریح کرد: متأسفانه فرهنگ‌سازی در طول تاریخ انقلاب برای ترویج سبک زندگی اسلامی و فرهنگ اسلامی نشده است و اگر این روند همچنان ادامه داشته باشد باید منتظر فتنه دیگری بود.
وی افزود: پیام نهم دی‌ماه به دشمنان خارجی این است که اگر دشمنان در مقابل دین، ولی‌فقیه، ارزش‌ها و نظام اسلامی بایستند، ملت ایران در برابر تمامی دنیای آنان می‌ایستند.