امروزپنج شنبه, 02 آذر 1396 20:24
2030
2098344

دانشگاهیان پتانسیل بالایی در حوزه مشورتی در جهت پیشرفت شهرستان هستند

فرماندار گناباد در جلسه شورای هم‌اندیشی استادان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی این شهرستان گفت: دانشگاهیان پتانسیل بالایی در حوزه مشورتی در جهت پیشرفت شهرستان هستند.
به گزارش وب‌دا، دکتر نبی‌پور در این جلسه که با حضور امام جمعه، روسا و معاونان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و ادارات فرهنگی شهرستان در سالن اجلاس دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، با تاکید بر اینکه باید نقش دانشگاه‌ها در جامعه پررنگ باشد، اظهار کرد: شکل‌گیری یک دانشگاه علاوه بر تاثیرگذاری اقتصادی، باید در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی نیز اثرگذار باشد.
وی، تقارن هفته وحدت با روز وحدت حوزه و دانشگاه را گرامی داشت و از حجت‌الاسلام صادقی‌نسب امام جمعه گناباد، به عنوان محور وحدت‌بخش در بین دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی قدردانی کرد.
فرماندار گناباد اظهار کرد: گرچه در جهت وحدت حوزه و دانشگاه، کارهای خوبی در حوزه متون درسی، قوانین و مقررات انجام شده ولی با توجه به اسناد بالادستی و سند دانشگاه اسلامی و همچنین تاکیدات بنیانگذار انقلاب اسلامی در خصوص وحدت بیشتر حوزه و دانشگاه، باید کارهای بنیادین بیشتری در راستای وحدت حوزه و دانشگاه برداشته شود.
دکتر نبی‌پور از ارتباط مسئولان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی با یکدیگر و همچنین ارتباط دانشگاه‌ها با مردم به عنوان یک پتانسل قوی برای توسعه شهرستان یاد و ابراز کرد: در حوزه اجرایی هم باید کمک کرد تا نقش دانشگاه‌ها در جامعه پررنگ‌تر شود.
وی با تاکید بر اینکه ارتباط صنعت و دانشگاه نقش موثری در پیشرفت و توسعه دارد، گفت: هم‌افزایی دانشگاه‌ها با هدف‌گذاری مناسب عامل موفقیت و پیشرفت همه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی می‌شود.
وی با اشاره به برنامه‌های گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد، ابراز کرد: فعالان دانشجویی امروز با گذشته قابل مقایسه نیستند و دانشجویان بعضا بی‌تفاوت به مسائل شهرستان هستند در حالی که به فرموده امام خمینی(ره) اگر دانشگاه اصلاح شود، مملکت اصلاح می‌شود.
فرماندار گناباد با اشاره به نقش موثر حوزه، خواستار پررنگ‌تر شدن نقش حوزه در ارتباط حوزه و دانشگاه شد.