امروزدوشنبه, 03 مهر 1396 04:23
2046
1996170

دانشجویان باید دغدغه‌های آموزشی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی داشته باشند

دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم روز دانشجو با اشاره به حضور و مشارکت فعال دانشجویان در شکل‌گیری انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس گفت: امروز هم دانشجویان باید دغدغه‌های آموزشی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی داشته باشند.
به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی در مراسم گرامیداشت روز دانشجو که در سالن همایش‌های کوثر دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد، با بیان اینکه پرداختن به مقوله آموزش یکی از وظایف اصلی مراکز آموزش عالی است، اظهار کرد: در دانشگاه‌‌های علوم پزشکی کشور تکالیف دیگری از جمله در حوزه‌های بهداشت، درمان و غذا و دارو وجود دارد ولی وظیفه و کار اصلی ما پرداختن به موضوع‌های آموزشی است.
وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی گناباد دارای 24 مقطع رشته تحصیلی است که با بکارگیری اعضای هیئت علمی مجرب و وجود منابع آموزشی، کمک آموزشی و فضاهای آموزشی توانسته‌ایم در این حیطه به موفقیت‌های خوبی برسیم.
وی دوران دانشجویی را از زیباترین دوران زندگی انسان دانست و اظهار کرد: باید شور و شوق این دوره با منطق و عقلانیت همراه شود که خوشبختانه دانشجویان ما این چنین هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه این دانشگاه در مسیر پیشرفت و تعالی گام برمی‌دارد، اظهار امیدواری کرد که با یاری دانشجویان به چشم‌اندازهای پیش‌روی دانشگاه دست خواهیم یافت.
دکتر احمدی افزود: ما بارها به واسطه افتخاراتی که شما دانشجویان در حیطه‌های آموزشی ـ فرهنگی و پژوهشی کسب کرده‌اید و مایه افتخار دانشگاه شده‌اید، به خود بالیده‌ایم.
وی، قبولی 100درصدی دانشجویان پزشکی در امتحان جامع علوم پایه، کسب مدال‌های نقره و برنز دانشجویان پزشکی در ششمین المپیاد علمی و کسب سه رتبه نخست در آزمون کارشناسی ارشد را از جمله افتخارات این دانشگاه در حوزه آموزش عنوان و بیان کرد: در حوزه پژوهشی، کسب رتبه دوم کمیته تحقیقات دانشجویی در بیست و یکمین جشنواره علوم پزشکی رازی برای دو سال متوالی، اخذ 14 گرنت پژوهشی دانشجویی جهت طرح‌های تحقیقاتی و کسب دو عنوان برتر توسط دانشجویان در دهمین کنگره پژوهشی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی شرق کشور از مهمترین موفقیت‌های بدست آمده است.
وی افزود: در حوزه فرهنگی و دانشجویی نیز موفقیت‌ها و افتخارات ارزشمندی همچون رتبه دوم کشوری در هفتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دو مدال طلا و برنز در المپیاد ورزشی دانشجویان کسب شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به اینکه معاونان آموزشی، فرهنگی و دانشجویی و تحقیقات و فناوری تمام تلاش و کوشش خود را در جهت ایجاد محیط بانشاط از نظر علمی ـ فرهنگی و پژوهشی بکار بسته‌اند، افزود: جذب 29 عضو هیئت علمی در سه سال اخیر، خرید وسایل آموزشی و کمک آموزشی، منابع مورد نیاز کتابخانه‌ای، احداث سالن ورزشی، اسکان دانشجویان در خوابگاه‌های دانشجویی، برگزاری کلاس‌های آموزشی، مشاوره‌ای و توجیهی و اردوهای علمی تفریحی از جمله این فعالیت‌ها است.
دکتر احمدی خاطرنشان کرد: باوجود اینکه منابع وزارت بهداشت در حیطه فعالیت‌های آموزشی، فرهنگی و دانشجویی و تحقیقات و فناوری محدود است ولی تلاش این است که با کمک دانشجویان، محیط دانشجویی پویایی داشته باشیم.
وی در پایان از فعالیت‌های دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاونت فرهنگی ـ دانشجویی قدردانی کرد و از دانشجویان خواست تا مطالبه‌گری خود را افزایش دهند.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید