امروزدوشنبه, 03 مهر 1396 04:24
2046
1996170

جلسه هیئت رئیسه دانشگاه با حضور معاون درمان وزارت بهداشت برگزار شد

جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حضور معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، در این جلسه که حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب امام جمعه و مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه، مهندس بنائی نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، دکتر نبی‌پور فرماندار گناباد و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گناباد حضور داشتند، دکتر احمدی رئیس دانشگاه ضمن قدردانی از حضور دکتر آقاجانی معاون درمان وزارت بهداشت در شهرستان گناباد، به بیان گزارشی از عملکرد دانشگاه در حوزه درمان پرداخت.
دکتر احمدی با بیان وضعیت پیشرفت فیزیکی پروژه بیمارستان علامه بهلول گنابادی و کلینیک تخصصی در حال احداث، بر لزوم حمایت وزارت بهداشت در راستای تسریع در تکمیل، تجهیز و بهره‌برداری از این پروژه‌ها تاکید کرد.
مهندس بنائی نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه با توجه به محرومیت منطقه، خواستار توجه ویژه وزارت بهداشت به حوزه سلامت شهرستان‌های گناباد و بجستان شد.
در ادامه این جلسه دکتر فرامرز معماری فوق تخصص جراحی گوش و قاعده جمجمه که گنابادی الاصل هست و به دعوت دانشگاه علوم پزشکی در این جلسه حضور یافته بود، پیشنهاد خود را در جهت راه‌اندازی انستیتو تخصصی گوش در شهرستان گناباد ارائه و از پیگیری های دانشگاه در این خصوص قدردانی کرد.
دکتر احمدی و مهندس بنایی نیز با تشکر از اعلام آمادگی دکتر معماری برای خدمت به مردم منطقه، با بیان ویژگی‌ها و پتانسیل‌های دانشگاه و شهرستان که امکان بهره‌مندی جمعیتی حدود یک و نیم میلیون نفر از این خدمت را فراهم می‌نماید، از معاون درمان وزارت درخواست کردند تا در تامین امکانات و مجوزهای مربوطه مساعدت لازم را انجام دهد.
دکتر آقاجانی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز پس از استماع نظرات اعضاء جلسه قول مساعد داد تا پس از ارائه طرح مکتوب این انستیو، در خصوص صدور مجوز برای آن تصمیم‌گیری شود.