امروزدوشنبه, 04 تیر 1397 16:00

ادای احترام معاون درمان وزارت بهداشت به شهدای گمنام دانشگاه

دکتر آقاجانی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در گلزار شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی گناباد، به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر آقاجانی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و هیئت همراه همزمان با سفر به شهرستان گناباد، در گلزار شهدای گمنام پردیس دانشگاه حضور یافتند و با قرائت فاتحه و اهدا شاخه‌های گل ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، به مقام والای آن‌ها ادای احترام کردند.
یادآور می‌شود، در این مراسم حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب امام جمعه و مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه، مهندس بنائی نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، دکتر نبی‌پور فرماندار گناباد، دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه و جمعی از مدیران، استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه حضور داشتند.
دکتر آقاجانی در ادامه پس از تجدید میثاق با شهدای گمنام، از سالن ورزشی پوریا و پردیس دانشگاه بازدید کرد.