امروزپنج شنبه, 31 خرداد 1397 16:45

بررسی وضعیت بیمارستان علامه بهلول گنابادی در جلسه‌ای با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

با پیگیری‌های نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، در جلسه مشترکی با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مسائل و مشکلات حوزه سلامت شهرستان‌های گناباد و بجستان به ویژه تسریع در روند تکمیل، تجهیز و راه‌اندازی بیمارستان علامه بهلول گنابادی بررسی شد.01 به گزارش وب‌دا، این دیدار به دنبال جلسه بررسی راه‌اندازی بیمارستان علامه بهلول گنابادی که با حضور مهندس بنائی و مسئولان شهرستان گناباد در محل فرمانداری برگزار شده بود، توسط نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، هماهنگ و برنامه‌ریزی شده بود.
مهندس بنایی نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی در این جلسه ضمن قدردانی از حمایت های دکتر هاشمی و تلاش های ریاست و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی گناباد در راستای اجرای مطلوب طرح تحول نظام سلامت در شهرستان های گناباد و بجستان، به اعتبار 45 میلیارد تومانی که تاکنون برای احداث بیمارستان علامه بهلول هزینه شده اشاره و خواستار تسریع در تکمیل ابنیه ساختمان و تامین تجهیزات پزشکی با تکنولوژی مدرن در این بیمارستان شد.
 در ادامه این جلسه که دکتر نبی‌پور فرماندار گناباد، حجت‌الاسلام وحیدی امام جمعه بجستان، دکتر تجددی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مهندس یعقوبی رئیس اداره منابع فیزیکی و قدیمی مدیر بودجه دانشگاه نیز حضور داشتند، دکتر رضا احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، کتاب گزارش عملکرد دانشگاه و کتابچه نظرسنجی طرح تحول نظام سلامت در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه را تقدیم وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کرد که مورد تقدیر و ابراز خرسندی دکتر هاشمی قرار گرفت.
پس از ارائه گزارش دکتر احمدی رئیس دانشگاه در خصوص تکمیل بیمارستان آموزشی ـ درمانی علامه بهلول گنابادی و نیازهای مالی برای اتمام این پروژه، دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه بیمارستان علامه بهلول جزء پروژه‌هایی است که باید تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد، دستورهای لازم را به معاونت‌های درمان و توسعه و مدیریت منابع صادر کرد.
همچنین در این جلسه، درخواست کمک به کسری اعتبارات بیمارستان‌های مناطق محروم و کسری اعتبارات حوزه آموزش نیز مطرح شد که دکتر هاشمی وزیر بهداشت، دستورات لازم را در این خصوص نیز صادر کرد.
مشکل نبود جراح مغز و اعصاب در مجموعه تحت پوشش دانشگاه و اعلام آمادگی دکتر معماری متخصص گوش، حلق و بینی برای همکاری با دانشگاه از دیگر مسائل ارائه شده در این جلسه بود که دکتر هاشمی دستورات لازم را به معاون درمان وزارت ابلاغ کرد.vazir95