امروزیکشنبه, 02 مهر 1396 13:56
37116
55566
28565925

حضور مدیر علمی برنامه هپاتیت‌های ویروسی دانشگاه در سمینار فن‌آوری‌های تشخیصی نوین در بیماری‌های عفونی و تازه‌های هپاتیت‌های ویروسی

سمینار یک روزه فن‌آوری‌های تشخیصی نوین در بیماری‌های عفونی و تازه‌های هپاتیت‌های ویروسی در سالن شهید رحیمی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، در این مراسم که دکتر علویان استاد و فوق تخصص گوارش و کبد و موسس و رئیس مراکز بیماری‌های کبدی خاورمیانه به همراه تعدادی از اساتید از کشور ایتالیا حضور داشتند، در مورد روش‌های تشخیصی درمانی جدید هپاتیت ویروسی بحث و تبادل نظر شد.
دکتر احمدی متخصص بیماری‌های عفونی در خصوص هپاتیت های ویروسی گفت: از جمله مهمترین ویروس‌هایی که باعث هپاتیت (التهاب کبد) می‌شوند، ویروس‌های هپاتیت B و C می‌باشد که روش‌های تشخیص و به ویژه درمان آن از اهمیت خاصی برخوردار است.

وی افزود: بیماری هپاتیت می‌تواند بدون علامت باشد و یا علایم بسیار شدید همراه با گرفتاری شدید کبدی ایجاد نماید و معمولا بعد از ورود ویروس به درون بدن و پس از یک دوره نهفتگی علائمی شبیه سرماخوردگی‌ها مثل ضعف، خستگی، احساس کسالت، بی‌اشتهایی، تب، درد عضلانی، التهاب مفاصل و بثورات پوستی ممکن است ایجاد شود.
دکتر احمدی درباره نشانه‌های مرحله دوم این بیماری اظهار داشت: مرحله دوم علائم به صورت بروز زردی و بهبود علائم مقدماتی به همراه تیره رنگ شدن ادرار یا کمرنگ شدن مدفوع بروز می‌نماید و بعد از این مرحله بیمار وارد مرحله نقاهت می‌شود.
شایان ذکر است، دکتر رضا احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، متخصص عفونی و فوکال پوینت (مدیر علمی) برنامه هپاتیت‌های ویروسی دانشگاه به عنوان عضو هیئت رئیسه بخش فارسی در این سمینار نیز حضور داشت.