امروزچهارشنبه, 01 آذر 1396 05:02
2024
2098344

اعزام کاروان بازنشستگان دانشگاه به عتبات عالیات

جمعی از بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بدرقه رئیس دانشگاه و جمعی از کارکنان، به سفر معنوی عتبات عالیات اعزام شدند.
به گزارش وب‌دا، همزمان با ایام خجسته دهه ولایت و امامت، جمعی از خانواده‌های بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بدرقه دکتر احمدی رئیس دانشگاه و جمعی از مدیران و کارکنان به سفر معنوی عتبات عالیات اعزام شدند.
دکتر احمدی در مراسم بدرقه این کاروان، به فضایل سفر معنوی عتبات عالیات اشاره کرد و با بیان احادیث و روایاتی در خصوص اهمیت زیارت اباعبدا...الحسین(ع) گفت: باید قدر همه لحظات این سفر را به خوبی دانست و از آن بهره معنوی برد.
وی افزود: در راستای تکریم بازنشستگان، برای اعزام هر کدام از آن‌ها، مبلغ 10 میلیون ریال به عنوان کمک هزینه به صورت وام قرض‌الحسنه از طریق دانشگاه پرداخت شد  که به صورت ماهانه از حقوق آن‌ها کم خواهد شد.
یادآور می‌شود، در پایان این مراسم بدرقه، بر هر کدام از بازنشستگان اعزامی به عتبات عالیات، یک بسته فرهنگی از سوی رئیس دانشگاه اهدا شد.