امروزسه شنبه, 30 آبان 1396 00:27
بازدید کل
2098344

حضور اعضاء هیأت رئیسه، مدیران و کارکنان دانشگاه در رژه 31شهریور

همزمان با اولین روز از هفته دفاع مقدس، بسیجیان بسیج جامعه پزشکی و پایگاه مقاومت القدر دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم رژه نیروهای مسلح و بسیجیان شهرستان شرکت کردند.
به گزارش وب‌دا، در اولین روز از هفته دفاع مقدس و همزمان با سراسر کشور، دکتر احمدی رئیس دانشگاه، اعضاء هیئت رئیسه، اساتید، پزشکان، مدیران، کارکنان و بسیجیان پایگاه القدر دانشگاه و اعضای بسیج جامعه پزشکی همراه و همگام با سایر نیروهای نظامی و انتظامی و بسیجیان شهرستان با سردادن شعارهای ا... اکبر، پاینده رهبر و جانم فدای کشور از مقابل کلام ا... مجید، پرچم جمهوری اسلامی ایران، تمثال امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری و جایگاه مسوولان شهرستان رژه رفتند و ضمن تجدید پیمان با آرمان‌های امام راحل (ره) و شهیدان، آمادگی خود را برای دفاع از انقلاب اسلامی اعلام کردند.
سرهنگ پاسدار سعید فولادی فرمانده مرکز آموزش تخصصی بسیج امام‌رضا(ع) در آغاز این مراسم که در جلوی ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد، گفت: علی‌رغم گذشت تنها ۱۹ ماه از پیروزی انقلاب‌اسلامی، دشمنان داخلی و خارجی که قادر به تحمل انقلاب‌اسلامی نبودند، توطئه‌های نظامی مختلفی را در داخل کشور ایجاد کردند و پس از ناکامی در این توطئه‌ها، از رژیم بعثی صدام برای حمله به ایران ‌اسلامی حمایت همه ‌جانبه کردند.
وی اظهارکرد: دشمنان کشور از رهبری‌های داهیانه و منظم امام راحل در پیروزی انقلاب‌اسلامی و کشف و سرکوب‌کردن توطئه‌های آنان بسیار ناراحت بودند و در همین راستا از هیچ توطئه‌ای علیه کشور خودداری نکردند.
وی به پیروزی مردم ایران در برابر حمله وحشیانه رژیم بعثی صدام به کشور اشاره و افزود: علی‌رغم اینکه دفاع‌مقدس ۸ سال به طول انجامید اما به برکت الطاف الهی، پشتیبانی مردم و تبعیت از ولایت‌فقیه، دشمنان شکستی سختی را متحمل شدند.
فرمانده مرکز آموزش تخصصی بسیج امام‌رضا(ع) با بیان اینکه دفاع‌مقدس درس ایستادگی در برابر دشمنان را به امت‌اسلامی منتقل کرد، افزود: شهدا و رزمندگان دفاع‌مقدس در طول ۸ سال دفاع ‌مقدس به سراسر جهان بویژه امت ‌اسلامی نشان ‌دادند که اگر همه مردم در برابر دشمنان بسیج شوند، دشمن با تمامی تجهیزات و قوای نظامی در برابر اراده این مردم شکست می‌خورد.
فولادی به ۴۰ حادثه متعدد از سوی دشمنان بعد از دفاع‌مقدس تا فتنه ۸۸ اشاره و اذعان‌کرد: ملت ایران با پیروزی در برابر توطئه‌های دشمنان روز به روز آگاه‌تر و بصیر‌تر شده و در دفاع از انقلاب‌اسلامی و ارزش‌های والای آن مصمم‌تر می‌شوند.
وی رژه ۳۱ شهریور ماه را نشان‌دهنده آمادگی نیروهای بسیجی و نظامی برشمرد و افزود: اقشار مختلف مردم با شرکت در رژه ۳۱ شهریور به دشمنان ایران‌اسلامی اعلام می‌کنند که در برابر توطئه‌های آنها آمادگی دفاع همه ‌جانبه دارند.