امروزیکشنبه, 02 مهر 1396 13:49
1917
1996170

دو برابر کل بودجه شهرستان در سال، در حوزه سلامت هزینه شده است

فرماندار گناباد در آیین تجلیل از کارمندان نمونه دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: دو برابر کل بودجه شهرستان در سال، در حوزه سلامت هزینه شده است.
به گزارش وب‌دا، دکتر محمدعلی نبی‌پور، فرماندار گناباد در آیین تجلیل از کارمندان نمونه دانشگاه علوم پزشکی گناباد که در سالن همایش‌های کوثر این دانشگاه  برگزار شد، گفت: کل بودجه شهرستان گناباد در سال حدود ده میلیارد تومان است در حالی که برای اجرای طرح تحول نظام سلامت حدود 19 میلیارد و 600 میلیون تومان یعنی چیزی حدود دو برابر کل بودجه شهرستان هزینه شده است.
وی، طرح تحول نظام سلامت را از اقدامات مهم دولت برای ایجاد امید و رضایت‌مندی در شهروندان عنوان و ابراز کرد: دولت یازدهم در حوزه سلامت و بهداشت به رغم مشکلات شدید مالی و محدودیت‌ها، با اجرای طرح تحول نظام سلامت، اقدامات بنیادین در این حوزه‌ها انجام داد.
فرماندار گناباد، محور اصلی اجرای طرح تحول نظام سلامت را افزایش رضایت شهروندان و کاهش بار مالی مردم بیان کرد و افزود: یکی از اهداف اصلی این طرح پاسخگویی به تاکید مقام معظم رهبری در خصوص اینکه نباید بیمار به جز درد بیماری، درد دیگری داشته باشد، بود که سال‌ها مغفول مانده بود.
دکتر نبی‌پور به بسته‌های متفاوت این طرح اشاره و اظهار کرد: گرچه به دلیل محدودیت‌های مالی، بخشی از بسته‌های آن به طور کامل اجرایی نشده است ولی دولت مصمم است که این طرح را که یکی از ضروریات جامعه بوده و هست، با قوت ادامه دهد.
وی، کمبود یا قیمت بالای داروها به ویژه داروهای خاص را از جمله مشکلات جدی تا قبل از اجرای طرح تحول نظام سلامت برشمرد و افزود: خوشبختانه پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت، مشکل تامین دارو و تامین هزینه‌های دارو برای بیماران خاص برطرف شده است.
نقش مهم و موثر کارمندان در افزایش رضایت‌مندی مردم
فرماندار گناباد با بیان اینکه هر نظام و سیستمی که پاسخگویی مناسبی داشته باشد، نظام و سیستم سالم و موفقی است، تاکید کرد: زمانی در یک جامعه با مشکل مواجه می‌شویم که بروکراسی اداری نتواند مسئولیت‌ها، خدمات و ماموریت‌هایی که برای او تعیین شده است را به خوبی انجام دهد.
دکتر نبی‌پور وظیفه اصلی کارمندان را رسیدگی به خواست‌های ارباب رجوع بر طبق قانون عنوان و ابراز کرد: اگر کارمند بتواند رضایت‌مندی ارباب رجوع و سیستمی که باید به آن خدمت ارائه دهد را ایجاد کند، موفق خواهد بود.
وی، محور اجرای مسئولیت و ماموریت در دستگاه اداری را منابع انسانی دانست و تصریح کرد: محور این منابع انسانی کارمندان هستند چراکه مدیر به عنوان رهبر و کاپیتان تنها مسیر حرکت را تعیین می‌کند و این کارمندان هستند که وظیفه خدمت‌رسانی را بر عهده دارند.
وی ادامه داد: برای موفقیت هر سیستمی باید بدنه آن سیستم هم همکاری و کمک کند که در حقیقت بدنه سیستم، همین کارمندان هستند.
کارمندان؛ محور رضایت‌مندی و ایجاد امید در جامعه
فرماندار گناباد از کارمندان به عنوان محور رضایت‌مندی و ایجاد امید در جامعه یاد کرد و گفت: اگر ارباب رجوع در مراجعه به سیستمی با مشکل مواجه شود، امید و رضایت‌مندی او کاهش می‌یابد و همین کاهش رضایت‌مندی شهروندان موجب کاهش مشروعیت سیستم و نظام خواهد شد.
 دکتر نبی‌پور ، کارمندان را به توجه به مردم و پاسخگویی مطلوب توصیه نمود و عنوان کرد: از منظر شرعی و قانونی، هر کسی بسته به مسئولیتی که دارد باید برای کسب روزی حلال ، بهترین خدمت‌رسانی را به مردم ارائه دهد.
وی ادامه داد: در صورتی که مردم از دستگاه اداری با رضایت و امید پاسخ نگیرند، آن دستگاه اداری ناکارآمد خواهد بود که نتیجه آن ناکارآمدی دولت و در نهایت ناکارآمدی نظام و بحران مشروعیت می‌شود.
فرماندار گناباد در پایان از دکتر احمدی رئیس دانشگاه و مجموعه مسئولان، مدیران و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی قدردانی کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی خانواده بزرگ و حساسی است که اقشار مختلف مردم از خدمات حوزه‌های مختلف آن بهره‌مند می‌شوند.
دکتر نبی‌پور تاکید کرد: کارکنان حوزه بهداشت و درمان می‌توانند علاوه برایجاد رضایت‌مندی در مردم، موجب ایجاد آرامش درباره سلامتی و آرامش روحی و روانی شوند که از این‌رو حوزه بسیار وسیع، حساس و خطیری است.
برای مشاهده تصاویر کلیک کنید