امروزدوشنبه, 03 مهر 1396 04:19
2046
1996170

اولین اجلاس نگهبانان دانشگاه در سال 95 برگزار شد

به همت مدیریت حراست دانشگاه علوم پزشکی گناباد، اولین اجلاس نگهبانان این دانشگاه در سال 95 برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، اجلاس نگهبانان دانشگاه در سال جاری با محوریت تبادل نظر در خصوص شرح وظایف نگهبانان با حضور مدیر حراست، حفاظت فیزیکی، حفاظت پرسنلی و مسئول انتظامات، کارشناسان و رابطین حراست در معاونت‌های دانشگاه برگزار گردید.

حمیدرضا آذرمهری، مدیر حراست دانشگاه در این جلسه، ضمن تبریک ایام مبارک دهه کرامت و تشکر از زحمات بی شائبه و شبانه‌روزی  نگهبانان، به ارتباط صحیح با همکاران و ارباب رجوع و هماهنگی با مدیران مجموعه تاکید کرد.

در ادامه این جلسه، مسئول حفاظت فیزیکی دانشگاه ضمن بیان موارد عینی رعایت اخلاق اسلامی و ارتباط مردمی نگهبان، بر رعایت دقیق نظم اداری، استفاده از لباس فرم مناسب و مرتب و انجام دقیق وظایف تاکید کرد.

همچنین در پایان این جلسه که علاوه بر نگهبانان حوزه‌های ستادی، همکاران بیمارستانهای 22 بهمن گناباد، 15 خرداد بیدخت و آیت ا... مدنی بجستان نیز حضور داشتند، مدیر حراست دانشگاه به سوالات نگهبانان پاسخ داد.