امروزیکشنبه, 02 مهر 1396 13:46
37037
55566
28565846

پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به مناسبت کسب دو مدال طلا و برنز در المپیاد ورزشی دانشجویان پسر

رئيس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در پیامی، کسب دو مدال طلا و برنز در دوازدهمین المپیاد فرهنگی ـ ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را تبریک گفت.
متن پیام بدین شرح است؛
بسم ا... الرحمن الرحیم
بی شک پیشرفت و توسعه هر کشور و جامعه‌ای، نیازمند داشتن نیروی انسانی متخصص، متعهد و سالم است که دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی به عنوان بستر کسب علم و دانش و محیط بروز استعدادها و خلاقیت‌ها نقش مهمی را در این زمینه ایفا می‌کند.
در ایامی که متبرک به نام امام رضا(ع) است، خبر موفقیت دو نفر از دانشجویان این دانشگاه در دوازدهمین المپیاد فرهنگی ـ ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و کسب دو مدال طلا و برنز، شادی و مسرت مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گناباد را دوچندان کرد.
اینجانب ضمن تبریک این موفقیت ارزنده، از تلاش‌ها و فعالیت‌های مدیران، دانشجویان و دست‌اندرکارانی که زمینه کسب این موفقیت را فراهم نمودند، قدردانی می‌نمایم.
امیدوارم دانشجویان عزیز این دانشگاه با توکل به خداوند متعال، در کنار ارتقاء و پرورش ظرفیت‌های علمی و استعدادهای هنری و ورزشی، آینده‌سازانی باشند که موجب سربلندی، عزت و افتخار میهن اسلامی باشند.
                                                                                                                    دکتر احمدی