امروزدوشنبه, 03 مهر 1396 04:07
2046
1996170

برگزاری اولین اجلاس مدیران حراست دانشگاه های منطقه 9 کشور

اولین اجلاس مدیران حراست دانشگاه‌های منطقه 9 کشور با محوریت «آسیب شناسی طرح تحول نظام سلامت» با حضور دکتر توکلی، رئیس مرکز حراست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار گردید.
به گزارش وب‌دا، در این جلسه که مدیر و کارشناس دفتر حراست دانشگاه حضور داشتند، مدیران حراست دانشگاه‌های علوم پزشکی منطقه 9 کشور، ضمن تبیین چالش‌ها و بررسی مشکلات طی اجرای طرح، نقطه نظرات دانشگاهی خود را بیان نمودند.
لازم بذکر است در این همایش که مدیر حراست کل استان، رئیس و هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی حضور داشتند، دیدگاه‌های خود را در خصوص طرح مذکور تشریح  کردند.
دکتر توکلی در پایان این اجلاس ضمن تقدیر و تشکر از حراست‌ها جهت ارسال گزارشات طی اجرای طرح به مرکز که به صورت جمع‌بندی به وزیر محترم نیز ارجاع گردیده است، با ارائه آمار و نمودارهای تصویری، به آسیب شناسی طرح تحول نظام سلامت پرداخت.