امروزدوشنبه, 03 مهر 1396 04:06
2046
1996170

بازدید عضو هیئت امناء دانشگاه از پروژه بیمارستان علامه بهلول

دکتر مهدیزاده عضو هیئت امناء دانشگاه علوم پزشکی گناباد از روند عملیات اجرایی پروژه بیمارستان 200 تختخوابی علامه بهلول گناباد بازدید کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر مهدیزاده عضو هیئت امناء دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه دکتر احمدی رئیس دانشگاه، مهندسین مشاور و پیمانکار پروژه و جمعی از مدیران دانشگاه از روند عملیات اجرایی پروژه بیمارستان 200 تختخوابی علامه بهلول گناباد بازدید کرد.
دکتر مهدیزاده در حاشیه این بازدید از دکتر احمدی و همه مسئولان و دست‌اندرکارانی که برای این پروژه تلاش کردند، قدردانی کرد و گفت: پیشرفت این پروژه بسیار خوب و غیرقابل انتظار بود.
وی افزود: خوشبختانه بخش‌های مختلف با جدیدترین و بروزترین وضعیت در این بیمارستان پیش‌بینی شده است و از نظر پیشرفت فیزیکی در وضعیت خوب و مطلوبی قرار دارد.
دکتر مهدیزاده با بیان اینکه پیشرفت پروژه‌های عمرانی بدون پیگیری دچار مشکل و تاخیر می‌شود، اظهار کرد: امیدواریم بیمارستان علامه بهلول که با پیگیری‌های دلسوزانه مسئولان مختلف به این مرحله رسیده است، به زودی افتتاح شود و مردم از خدمات آن بهره‌مند شوند.
وی با بیان آیه 61 سوره هود :« وَ إِلي‏ ثَمُودَ أَخاهُمْ صالِحاً قالَ يا قَوْمِ اعْبُدُوا اللَّهَ ما لَکُمْ مِنْ إِلهٍ غَيْرُهُ هُوَ أَنْشَأَکُمْ مِنَ الْأَرْضِ وَ اسْتَعْمَرَکُمْ فيها فَاسْتَغْفِرُوهُ ثُمَّ تُوبُوا إِلَيْهِ إِنَّ رَبِّي قَريبٌ مُجيبٌ، و به سوی قوم ثمود برادر آنها صالح را (فرستادیم) گفت: ای قوم من، خدای یکتا را بپرستید، که شما را جز او خدایی نیست، اوست که شما را از این زمین آفریده و شما را در آن زندگانی داده و آباد کردن آن را از شما خواسته پس ، از او ( درباره گناهانتان) آمرزش بخواهید آن گاه (با عمل‌های شایسته) به سوی او بازگردید، به یقین پروردگار من(به بندگانش) نزدیک و (دعاهایشان را) اجابت کننده است.»، گفت: آبادکردن زمین یکی از وظایف مهمی است که خداوند متعال پس از اطاعت از خودش، بندگان را به آن توصیه نموده است.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید