امروزیکشنبه, 02 مهر 1396 13:55
1964
1996170

بازدید رئیس دانشگاه از دفتر گزینش

دکتر احمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ادامه بازدیدهای مستمر خود از واحدهای تحت پوشش، از دفتر گزینش این دانشگاه بازدید کرد.
به گزارش وب‌دا، در این بازدید که جلال مؤمن، مدیر گزینش دانشگاه و اصغر کرامتی رئیس دفتر ریاست و مدیر روابط عمومی هم حضور داشتند، دکتر احمدی از بخش‌های مختلف دفتر گزینش بازدید و از نزدیک با کارشناسان و پرسنل این دفتر به گفت‌و‌گو پرداخت.
دکتر احمدی در این بازدید از نزدیک در جریان نحوه تشکیل پرونده و فعالیت‌های مختلف از قبیل تحقیقات، مصاحبه و استعلامات که در راستای گزینش افراد انجام می‌شود، قرار گرفت.
در ادامه این بازدید، جلسه‌ای با حضور کارشناسان حوزه گزینش برگزار شد که دکتر احمدی رئیس دانشگاه ضمن قدردانی از تلاش‌ها و فعالیت‌های صورت گرفته، به تشریح اهمیت نقش گزینش در ارتقای یک سازمان پرداخت و گفت: در گزینش باید تلاش شود تا نیروهای متخصص، متعهد و شایسته برای ارائه خدمات مطلوب به مردم انتخاب شوند.
دکتر احمدی به تاثیر انتخاب افراد شایسته در ارتقاء سیستم و حفظ آبرو و اقتدار آن نهاد یا سازمان اشاره و تاکید کرد: باید گزینش و انتخاب افراد، فارغ از اعمال سلایق شخصی، بر اساس تخصص، تعهد و عدالت انجام شود.
وی به نقش مهم تعالیم دینی و آموزه‌های اهل بیت(ع) در سبک زندگی و کاری اشاره کرد و گفت: کتاب‌ها و منابع ارزشمندی همچون قرآن و نهج‌البلاغه پیش روی ما قرار دارد که باید بیش از پیش به آنها توجه و از آنها الگو گیریم.
دکتر احمدی، کارشناسان حوزه گزینش و گزینشگران دانشگاه را به مطالعه و انس بیشتر با این کتب گرانقدر و پرمحتوا توصیه نمود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به فعالیت‌های خوب دفتر گزینش دانشگاه از آغاز راه‌اندازی تا کنون اشاره کرد و ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته، اظهار کرد: خوشبختانه دفتر گزینش دانشگاه در مدت کوتاه سه سال توانسته است فعالیت‌ها و گام‌های مهمی بردارد.
دکتر احمدی با اشاره به ارتقاء 21 رتبه‌ای گزینش دانشگاه در سال 94 نسبت به سال 93، این امر را نشان‌دهنده وجود پتانسیل کافی دفتر گزینش برای ارتقاء آن به هسته عنوان و اظهار امیدواری کرد که با حمایت‌های هیات مرکزی گزینش وزارت بهداشت، این اتفاق میسر شود.
جلال مؤمن، مدیر گزینش دانشگاه هم در ابتدای این جلسه، گزارش کوتاهی از وضعیت مطلوب نیروی انسانی و فضای فیزیکی دفتر و فعالیت‌های انجام شده ارائه و از حمایت‌ها و نگاه ویژه رئیس دانشگاه قدردانی کرد و با توجه به زمینه های مساعد فراهم شده خواستار اراده مصرانه و تلاش مجدانه مسئولین دانشگاه جهت ارتقای دفتر به هسته از طریق هیات مرکزی گزینش وزارت گردید.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید