امروزچهارشنبه, 01 آذر 1396 04:59
40302
57953
28677010

برگزاری جلسه رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی خراسان رضوی با اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی

جلسه مشترک رؤسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی استان خراسان رضوی با اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ابتدای این جلسه که 30 تیرماه در سالن رازی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، با اشاره به سابقه 30ساله این دانشگاه، به تشریح وضعیت کنونی و بستر مناسب آموزشی این دانشگاه پرداخت و گفت: وجود 4 دانشکده پزشکی، پیراپزشکی، پرستاری ـ مامایی و بهداشت، 1600 دانشجو، 78 عضو هیئت علمی و دو بیمارستان آموزشی درمانی، منابع علمی غنی کتابخانه مرکزی دانشگاه، سالن‌ها و کلاس‌های آموزشی مجهز از جمله پتانسیل‌ها و امکانات این دانشگاه در راستای آموزش دانشجویان است.
دکتر احمدی با اشاره به فراهم شدن بستر آموزش مجازی در این دانشگاه، افزود: بسته آموزش مجازی در این دانشگاه آماده و اجرایی شده است.
وی با اشاره به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و کلان منطقه 9 آموزشی، همگرایی و هم صدایی حداکثری را جزء ویژگی‌های این منطقه آمایشی دانست و تصریح کرد: با استفاده از توانمندیهای 6 دانشگاه و دانشکده موجود، آینده درخشان‌تری پیش روی این استان است.
دکتر احمدی با انتقاد شدید نسبت به حذف معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی تیپ 2 از تاپ چارت این دانشگاه‌ها، از اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس، خواستار پیگیری این موضوع شد که اعضای کمیسیون در این خصوص قول پیگیری دادند.
یادآور می‌شود، در این جلسه که دکتر زاهدی رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس به همراه دکتر درازهی، دکتر احمدی لاشکی و دکتر میرزاده از اعضای این کمیسیون، دکتر حسینی، نماینده وزارت در کلان منطقه9 و دکتر مهرابی‌بهار رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد حضور داشتند، دکتر زاهدی از توانمندی‌های این دانشگاه‌ها در استفاده حداکثری از توان دانشگاه‌ها در امر آموزش ابراز خرسندی کرد.