امروزچهارشنبه, 29 شهریور 1396 01:09
بازدید کل
1983480

برنامه آموزشی اصناف شهرستان تهیه و اجرا شد

به همت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد و با همکاری اتاق اصناف شهرستان، برنامه‌های آموزشی ویژه اصناف مختلف تهیه و اجرایی شده است.
به گزارش وب‌دا، کارشناس بهداشت حرفه‌ای برنامه اصناف معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اعلام این خبر، گفت: پیرو هماهنگی‌های به عمل آمده با رئیس اتاق اصناف شهرستان گناباد، برنامه‌های آموزشی در راستای آشنایی با عوامل زیان‌آور محیط کار و راهکارهای کنترل و حفاظت در برابر آن و اهمیت انجام معاینات شغلی برای شاغلین کارگاه‌های کوچک سطح شهر برنامه‌ریزی و آغاز شده است.
خانم نمکی‌مقدم افزود: این برنامه‌ها و دوره‌های آموزشی از 23 تیرماه با حضور خانم دکتر معاون سعیدی متخصص طب کار و کارشناسان بهداشت حرفه‌ای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد در محل سالن اجتماعات اتاق اصناف شهرستان گناباد آغاز شده است.
یادآور می‌شود، این دوره‌های آموزشی روزهای دوشنبه و چهارشنبه هر هفته، تا هشتم شهریورماه ویژه 14 رسته صنفی تحت پوشش اتاق اصناف برگزار خواهد شد.