امروزچهارشنبه, 29 شهریور 1396 03:07
بازدید کل
1983480

کنکور سراسری سال 95 در دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد

همزمان با سراسر کشور، کنکور سراسری سال 95 با حضور 1529 داوطلب گنابادی در پنج گروه آزمایشی در پردیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد و نماینده تام الاختیار دانشگاه در برگزاری کنکور سراسری سال 95 در شهرستان گناباد، گفت: همچون سال‌های گذشته، آزمون سراسری کنکور سال 95 امسال هم با حضور داوطلبان گنابادی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.
دکتر علی محمدپور تصریح کرد: آزمون سراسری طبق برنامه اعلام شده از طرف سازمان سنجش و همزمان با سراسر کشور، روزهای 24و 25 تیرماه در دانشکده‌های پزشکی، پرستاری ـ مامایی، بهداشت و پیراپزشکی واقع در پردیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.
وی ادامه داد: از مجموع 1529 شرکت‌کننده  آزمون سراسری امسال، 786 داوطلب در گروه علوم تجربی،  171 داوطلب در گروه علوم ریاضی و فنی، 258 داوطلب در گروه علوم انسانی ، 190 داوطلب در گروه زبان های خارجی و 124داوطلب در گروه هنر با هم به رقابت پرداختند.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد و نماینده تام الاختیار دانشگاه در برگزاری کنکور سراسری سال 95 در شهرستان گناباد، اظهار کرد: مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گناباد با انجام هماهنگی‌های لازم با سایر مسئولین و ارگان‌ها از جمله فرمانداری، آموزش و پرورش، نیروی انتظامی، راهنمایی و رانندگی، اطلاعات، اورژانس 115، اداره‌ها و شرکت‌های برق، مخابرات، آب و فاضلاب، شهرداری و آتش‌نشانی،  تمهیدات لازم را برای هرچه بهتر برگزار شدن این آزمون پیش‌بینی و فراهم کرد.
دکتر محمدپور ابراز کرد: با وجود اینکه تنها برگزاری آزمون بر عهده دانشگاه علوم پزشکی بود ولی برای رفاه حال خانواده‌های داوطلبان آزمون سراسری، علاوه بر آماده کردن یک پارکینگ در جلوی پردیس دانشگاه، با برپایی چادرهای اسکان و ایستگاه صلواتی، شرایط لازم را برای استراحت و اسکان خانواده داوطلبان فراهم کرد و با بسته‌های فرهنگی شامل ادعیه و مطالب آموزشی برای آرامش داوطلبان پس از کنکور، از آن‌ها استقبال شد.
وی خاطرنشان کرد: مجموعه دانشگاه علوم پزشکی با توجه به سابقه طولانی در برگزاری آزمون سراسری و با بهره‌گرفتن از استادان، کارشناسان و کارکنان خبره و با تجربه به عنوان عوامل اجرایی، شرایط مناسب و فضایی آرام و بدون استرس را برای داوطلبان فراهم کردند.
دکتر محمدپور با قدردانی از همکاری همه مسئولان و دستگاه‌های اجرایی، عنوان کرد: در مجموع برای برگزاری این رقابت علمی، بالغ بر 120 نفر عوامل اجرایی شامل مسئولین حفاظتی و امنیتی، مخزن سؤالات، مدیران، رابطان، مراقبان و نیروهای خدماتی همکاری داشتند.
برای مشاهده تصاویر کلیک کنید