امروزدوشنبه, 03 مهر 1396 04:16
2046
1996170

اجلاس روسا و معاونین آموزشی کلان منطقه 9 برگزار شد

دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد و دکتر اسماعیلی معاون آموزشی دانشگاه در نهمین اجلاس روسا و معاونین آموزشی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کلان منطقه 9 در بجنورد شرکت کردند.

به گزارش وب‌دا، در نهمین اجلاس روسا و معاونین آموزشی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کلان منطقه 9 که با حضور دکتر سید علی حسینی، رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت و نماینده وزرات در کلان منطقه 9 در بجنورد برگزار شد، دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه دکتر اسماعیلی معاون آموزشی دانشگاه حضور داشتند.

دکتر رضا احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد بیان کرد: در طی دو جلسه مشترک با روسای دانشگاه‌های کلان منطقه 9، مباحث مهم مشترک بین دانشگاه و دانشکده‌های کلان منطقه از جمله همکاری‌‎های آموزشی مورد بحث قرار گرفت.

وی افزود: در این جلسات گزارشی از فعالیت‌های دانشگاه در طرح تحول و نوآوری آموزش پزشکی توسط معاون آموزشی دانشگاه ارائه گردید که پیشرفت‌های دانشگاه در حوزه آموزش مجازی مورد توجه روسا و معاونین آموزشی کلان منطقه 9 قرار گرفت.

دکتر سجادی مدیر EDC دانشگاه و مسئول کارگروه طب تسکینی و دکتر سید فرزین میر چراغی معاون بالینی دانشکده پزشکی و مسئول کارگروه آموزش مجازی نیز به دعوت دبیرخانه کلان منطقه 9 در این اجلاس شرکت داشت.

همچنین پیشنهاد دانشگاه برای راه‌اندازی شبکه مجازی اعضای هیات علمی کلان منطقه9 توسط معاون آموزشی دانشگاه مطرح شد که مورد استقبال آقای دکتر حسینی و روسا و معاونین کلان منطقه 9 قرار گرفت.