امروزپنج شنبه, 31 خرداد 1397 16:56

پایان اولین روز کنکور 95 با برگزاری آزمون گروه هنر

همزمان با سراسر کشور، اولین روز از کنکور سراسری سال 95، با برگزاری رقابت علمی داوطلبین شرکت کننده در گروه آزمایشی هنر پایان یافت.

به گزارش وب‌دا، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد و نماینده تام الاختیار دانشگاه در برگزاری کنکور سراسری سال 95 در شهرستان گناباد، گفت: اولین روز از ماراتن کنکور سال 95 که از صبح امروز، پنج‌شنبه 24تیرماه همزمان با سراسر کشور، با رقابت 429 داوطلب گنابادی در گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی آغاز شده بود، عصر امروز با رقابت داوطلبین گروه آزمایشی هنر پایان یافت.

دکتر علی محمدپور با بیان اینکه گروه آزمایشی هنر در بین سایر گروه‌های آزمایشی، دارای کمترین داوطلب در شهرستان گناباد بود، اظهار کرد: آزمون گروه هنر با شرکت 85 داوطلب زن و 39 داوطلب مرد، عصر امروز برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: دومین روز از آزمون سراسری سال 95، فردا، جمعه 25 تیرماه با حضور 786 داوطلب در گروه علوم تجربی و 190 داوطلب در گروه زبان های خارجی ادامه می‌یابد.