امروزیکشنبه, 02 مهر 1396 13:58
37132
55566
28565941

اعضای هیئت رئیسه، استادان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی در راهپیمایی روز جهانی قدس سال95 حضور یافتند

رئیس دانشگاه و اعضای هیئت رئیسه به همراه جمعی از اعضای هیئت علمی، استادان، پزشکان، مدیران، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد، همگام با سایر هموطنان و مردم همیشه در صحنه شهرستان گناباد در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کردند.
به گزارش وب‌دا، شرکت کنندگان در این راهپیمایی، حرکت خود را از میدان آزادگان آغاز کردند و مسیر خیابان امام خمینی(ره) تا مسجد جامع و مصلی نماز جمعه را با شعارهای مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا و .... پیمودند.
راهپیمایان روز قدس با حضور باشکوه و حماسی خود، ضمن نمایش ولایت‌پذیری و پایبندی به آرمانهای انقلاب اسلامی و امام راحل(ره) و تجدید پیمان دوباره با رهبر معظم انقلاب، جنایات غیرانسانی و حملات بی‌رحمانه رژیم صهیونیستی را محکوم و حمایت خود را از مسلمانان مظلوم و بی دفاع در نقاط مختلف جهان اعلام کردند.
در پایان این راهپیمایی در محل مسجد جامع و مصلی امام خمینی(ره)، بیانیه سراسری روز جهانی قدس قرائت شد و شرکت کنندگان با فریادهای ا... اکبر، مفاد آن را تایید کردند.
مهندس بنایی، عضو کمیسیون عمران و نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، در اجتماع پایانی راهپیمایی روز جهانی قدس گفت: روز قدس تنها مربوط به قدس و جهان اسلام نیست بلکه شامل بیداری ملت‌هایی که نمی‌خواهند زیر نظام سلطه باشند، نیز می‌شود.
وی به تشریح اهمیت روز جهانی قدس پرداخت و اظهار کرد: روز قدس محلی برای شناسایی حکام مستبد و مستعمر جهانی است که در صدر آن‌‎ها رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار قرار دارند.
نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز قدس را یکی از ابتکارات هوشمندانه امام خمینی(ره) دانست و ابراز کرد: قبل از نامگذاری این روز، هیچ کشوری حق اعتراض به اقدامات جنایت‌کارانه رژیم صهیونیستی را نداشت اما با مکتب امام(ره) و نامگذاری روز جهانی قدس، کشورها بیدار شدند و امروز شاهد هستیم که در برابر سیاست‌های سلطه‌جویانه اسرائیل مقاومت می‌کنند.
مهندس بنایی، مقامت مردم فلسطین و لبنان را استراتژی انقلاب اسلامی و یکی از برکات این انقلاب برشمرد و تصریح کرد: تقویت روحیه مقاومت مبارزان فلسطینی و لبنانی سبب شکست‌های متوالی رژیم صهیونیستی شده است و به برکت این مقاومت، صهیونیست‌ها، گرفتار شدند و در ناامنی کامل به سر می‌برند.
وی به حضور گسترده ملت فهیم ایران اسلامی در راهپیمایی امروز اشاره کرد و افزود: حضور مردم ایران در روز قدس، نقش مؤثری در امنیت ملی دارد و در حقیقت شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل، مصداق‌های عملی برای امنیت کشور است.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید