امروزسه شنبه, 30 آبان 1396 17:32
بازدید کل
2098344

حضور اعضاء هیئت رئیسه، اساتید و کارکنان دانشگاه در مراسم بزرگداشت هفتم تیر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه جمعی از اعضاء هیئت رئیسه، اساتید، مدیران و کارکنان این دانشگاه در مراسم گرامیداشت آیت‌ا... شهید بهشتی و 72 تن از یارانش حضور یافتند.
به گزارش وب‌دا، همزمان با سی و پنجمین سالگرد فاجعه هفتم تیر و به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیت‌ا... بهشتی و 72 تن از یاران امام و انقلاب، مراسم بزرگداشتی در مسجد جامع و مصلی امام خمینی(ره) گناباد برگزار شد.
در این مراسم که فرماندار، روسا و کارکنان ادارات، اعضای شورای تأمین، فرماندهان و نیروهای نظامی و انتظامی، رؤسا، مدیران، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و قشرهای مختلف مردم حضور داشتند، امام جمعه گناباد گفت: مدیریت قوی، علم و دانش، پایبندی به ارزش‌های دینی، ولایت مداری، حلم و بردباری و مقاومت در برابر انواع توطئه‌ها از جمله مهمترین ویژگی‌های شهید بهشتی بود.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب افزود: اسلام با کفار به دلیل عقاید و اعمالشان مبارزه می‌کند، حتی اگر مسمانان نیز این اعمال را داشته باشند، اسلام با آنها نیز مبارزه می‌کند.
وی اظهار کرد: در زمان پیامبر و ائمه اطهار کفاری بودند که اسلام را از لحاظ اعتقادی قبول نداشتند ولی رفتار خوبی در جامعه داشتند.
امام جمعه گناباد، معاویه را یکی از مصادیق مبارزه اسلام با افراد به ظاهر مسلمان دانست و افزود: معاویه در دوران زندگانیش به صورت ظاهری خود را در جامعه مسلمان معرفی می‌کرد اما جنایات فجیعی علیه اسلام و مردم انجام ‌داد و لذا امام علی(ع) با وی مبارزه می‌کرد.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب ادامه داد: با این وجود معاویه با اقدامات و دسیسه‌های متعدد مردم را فریب می‌داد و آنها را نسبت به امیرالمؤمنان علی (ع) بدبین می‌کرد و در همین راستا مردم ظلم‌ها و ستم‌های زیادی را به آن حضرت روا داشتند.
وی، شهید بهشتی را مظلوم دوره انقلاب اسلامی عنوان کرد و افزود: شهادت شهید بهشتی به دلیل شایعه سازی و معرفی کردن نادرست این شهید توسط منافقین و طرف داران بنی صدر اتفاق افتاد.
یادآور می‌شود، روز هفتم تیرماه سال 1360 بر اثر انفجار بمب در سالن اجتماعات حزب جمهورى اسلامى، آیت‌ا... سیدمحمدحسین بهشتى رئیس دیوان عالى کشور همراه با 72 تن از شخصیت‌هاى سیاسى و مذهبى کشور به شهادت رسیدند.