امروزدوشنبه, 03 مهر 1396 04:17
39194
55566
28568003

حضور نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی در هیئت رئیسه دانشگاه

مهندس بنائی، عضو کمیسیون عمران و نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی در هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گناباد حضور یافت.
به گزارش وب‌دا، در ابتدای این جلسه که مهندس بنائی، نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، حجت‌الاسلام صادقی‌نسب، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر احمدی، رئیس دانشگاه، دکتر نبی‌پور، فرماندار گناباد، معاون توسعه مدیریت و منابع،  معاون درمان،  معاون بهداشت، معاون آموزشی، معاون تحقیقات و فناوری، معاون فرهنگی دانشجویی، معاون غذا و دارو، مدیر حراست و مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گناباد حضور داشتند، گزارش مختصری از تاریخچه و وضعیت فعلی دانشگاه در قالب یک کلیپ تصویری پخش شد.
مهندس بنائی در این جلسه ضمن قدردانی از همه مسئولان دوره‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی، از عملکرد و خدمات دانشگاه به مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان قدردانی کرد.
وی به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خصوص اهمیت فرهنگ اشاره و ابراز کرد: دانشگاه‌ها جزء زیرساخت‌های اصلی توسعه و فرهنگ هر جامعه‌ای هستند.
مهندس بنائی، هیئت رئیسه، دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و حراست را مکمل هم در دانشگاه عنوان کرد و افزود: همه این اجزاء باید همسو با هم در جهت توسعه دانشگاه و خدمت به مردم تلاش کنند.
وی افزود: باید شاخص‌های لازم و اهداف مدنظر در حوزه‌ها و معاونت‌های مختلف دانشگاه تبیین شود و همه مسئولان شهرستان و دانشگاه در راه رسیدن به اهداف پیش‌بینی شده و رشد و تعالی دانشگاه گام بردارند.
مهندس بنائی با تاکید بر خدمت‌رسانی در جایگاه مردم سالاری دینی، طرح تحول نظام سلامت را یکی از اقدامات بزرگ و موثر در حوزه سلامت کشور دانست و گفت: باید مشکل تاخیر پرداختی‌ها هم توسط بیمه‌ها مرتفع گردد.
وی در ادامه بر جذب و ماندگاری متخصصان در رشته‌های مختلف، افزایش رضایت‌مندی مردم از خدمات بیمارستان‌ها، برگزاری همایش‌های علمی ـ تحقیقاتی و ارتقاء شاخص‌های بهداشتی تاکید کرد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید