امروزدوشنبه, 03 مهر 1396 04:17
39195
55566
28568004

اجلاس مدیران روابط عمومی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور و سازمان های وابسته برگزار شد

مدیر روابط عمومی دانشگاه در اجلاس مدیران روابط عمومی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور و سازمان های وابسته که در تهران برگزار شد، حضور یافت.
به گزارش وب‌دا، اصغر کرامتی گفت: در این اجلاس یک روزه پس از خیرمقدم دکتر زارع‌نژاد رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، معاون برنامه ریزی ، هماهنگی و امور حقوقی وزارت به نقش موثر روابط عمومی ها در نهادینه سازی برنامه‌های عملیاتی دانشگاه های علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: روابط عمومی تحلیل گر عالی ترین سطح روابط عمومی است.
مهندس طاهر موهبتی با تاکید بر ضرورت ارتقای جایگاه روابط عمومی در کشور گفت : در برخی از دستگاهها ، از جمله وزارت بهداشت حوزه روابط عمومی را تا جایگاه مشاور عالی ترین مقام دستگاه مربوطه ارتقا داده‌اند .
وی با بیان اینکه مشاور به معنی  "امین" و "هشدار دهنده"  است ، گفت : اگر اتفاقی در کشور رخ می دهد اولین کسی که باید به مسئول دستگاه هشدار دهد "روابط عمومی " است.
وی تصریح کرد: برای مدیریت کشور نیاز به آگاهی و اطلاعات داریم و برای داشتن آگاهی و اطلاعات نیاز به روابط عمومی داریم.
معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان این که 90 درصد علت ابتلا به سرطان ریه استعمال مواد دخانی است، بر ضرورت افزایش سطح سواد سلامت مردم برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری تاکید کرد.
دکتر علی‌اکبر سیاری با اشاره به عوارض خطرناک و زیان بار قلیان نسبت به سیگار گفت: باید روابط عمومی دانشگاه‌ها و نیز رسانه‌ها مردم را از خطرات ناشی از مصرف قلیان آگاه کنند و قلیان را به عنوان ضد ارزش معرفی کنند.
معاون بهداشت به نقش موثر روابط عمومی و اطلاع رسانی در خصوص مبارزه جدی با مصرف دخانیات و قلیان اشاره و تاکید کرد: باید رسانه‌ها و روابط عمومی دانشگاه‌های علوم پزشکی مردم را از خطرات ناشی از مصرف قلیان آگاه کنند و قلیان را بعنوان ضد ارزش معرفی کنند.
دکتر سیاری با تاکید بر این که آموزش و پیشگیری را باید از خودمان شروع کنیم، افزود: باید از پتانسیل‌های موجود استفاده کنیم و از هرگونه ابزار رسانه ای برای مبارزه با مصرف دخانیات و قلیان نیز بهره بریم.
معاون آموزشی وزارت هم در این اجلاس بر ضرورت تلاش برای حفظ و ارتقای جایگاه ایران در حیطه‌های مختلف دانش در منطقه و جهان تاکید کرد و گفت: عمده تمرکز آموزش علوم پزشکی در سال 95 بر پایه استقرار برنامه‌های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی است.
دکتر باقر لاریجانی با اشاره به وجود 50 قطب علمی در کشور، تعداد انجمن های علمی گروه پزشکی را بیش از 180 انجمن بیان کرد و افزود: در سال 94 بیش از 2500 متخصص و فوق تخصص در رشته های علوم پزشکی به عرصه خدمت وارد شدند.
وی با اشاره به رشد 11 درصدی دانشجویان استعدادهای درخشان و رشد 17 درصدی تعداد اعضای هیات علمی در سال 94، افزود: این رشد نشانه اقبال بیشتر نخبگان به رشته های علوم پزشکی است.معاون آموزشی در ادامه عمده تمرکز آموزش علوم پزشکی در سال 95 را بر پایه استقرار برنامه های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی بیان کرد و افزود: کتاب بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی برای حدود 20 هزار نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی ارسال شده است.معاون آموزشی در ادامه تکمیل سند آینده نگاری در حوزه آموزش عالی سلامت را یکی از اقدامات و فعالیت های سال 95 عنوان کرد و افزود: برگزاری همایش ها و سمینارهای دانشگاهی در خصوص آینده نگاری، استقرار و آغاز به فعالیت مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی، تکمیل تدوین کتب مرجع دندانپزشکی و تدوین کتب مرجع در سایر حیطه ها از دیگر اقدامات سال 95 است.

دکتر لاریجانی یکی از راهکارهای اساسی در راستای توجه به عوامل اجتماعی تعیین کننده سلامت را تلاش در جهت ورود سریع تر دانشجویان پزشکی به عرصه های بالینی جامعه نگر بیان کردو افزود: در این راستا متناسب‌ سازی طول دوره تحصیل در پزشکی عمومی و برخی از رشته های تخصصی و فوق تخصصی می تواند کمک کننده باشد.
در ادامه این گردهمایی کلاس آموزشی با موضوع شبکه‌های اجتماعی برگزار شد که دکتر یونس شکرخواه و دکتر حسن نمک دوست از اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه به عنوان مدرس حضور داشتند.
یادآور می‌شود، اجلاس یک روزه روابط عمومی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور و سازمان‌های تابعه در ستاد مرکزی وزارت بهداشت برگزار شد.