امروزیکشنبه, 02 مهر 1396 13:56
1967
1996170

توجه به بهداشت و ارتقای آن باید اولویت اصلی حوزه سلامت باشد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در گردهمایی مسئولان مراکز درمانی و کارشناسان مدیریت درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی گفت: توجه به بهداشت و ارتقای آن باید اولویت اصلی حوزه سلامت باشد.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در این جلسه که با حضور معاون درمان و مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی، فرماندار، و مسئولان مراکز درمانی و کارشناسان مدیریت درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی در سالن ابن‌سینا پردیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد، افزود: اولویت اصلی ارتقاء سلامت و رفاه مردم توجه به بحث بهداشت و ارتقای آن است.
وی با اشاره به موضوع شعار امسال هفته سلامت «غلبه بر دیابت» اظهار کرد: به عنوان مثال توجه به امر پیشگیری ضامن جلوگیری از هدررفت سرمایه ملی کشور در حوزه درمان دیابت است.
دکتر احمدی بیان کرد: تا ده سال آینده، سالانه 260میلیارد تومان برای دیابت هزینه می‌شود که با پیشگیری از همین بیماری می‌توان از هدررفت حجم زیادی از اعتبارات و سرمایه‌های کشور جلوگیری کرد.
وی به برنامه‌ها و فعالیت‌های طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت اشاره کرد و افزود: تامین پزشک و داروهای موردنیاز، توزیع مکمل، رونمایی از واکسن جدید پنتاوالان و خدمات آزمایشگاهی و رادیولوژی از جمله مهمترین برنامه‌های طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت است.
دکتر احمدی ادامه داد: با وجود اهمیت و اولویت بهداشت و برنامه‌های خوبی که در این راستا در حال انجام است، درمان خواست اصلی مردم است که بیشتر مورد توجه آن‌ها قرار دارد.
وی با تاکید بر اینکه وظایف دانشگاه‌های علوم پزشکی در حوزه درمان، بیمارستان‌ها و خدمات بیمارستانی بیشتر مورد توجه مردم قرار دارد، ابراز کرد: خوشبختانه سلامت در دولت تدبیر و امید به اولویت اول تا سوم تبدیل شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به اجرای بسته‌های هشت گانه طرح تحول نظام سلامت در حوزه درمان گفت: در طول دو سال از اجرای طرح تحول نظام سلامت بالغ بر هشت میلیارد ریال در راستای بسته کاهش پرداختی از جیب مردم توسط دولت پرداخت شده است.
دکتر احمدی به تشریح چالش‌های پیش رو در مسیر اجرای طرح تحول نظام سلامت پرداخت و گفت: کمبود کارشناس در واحد بیمه‌گری تامین اجتماعی، تعداد کم نیرو در واحد پذیرش و ترخیص و به روز نبودن اسناد بیمه‌ای از مهمترین چالش‌ها و مشکلات موجود در راستای اجرای درست طرح تحول نظام سلامت است.
وی بر تسریع در پرداخت بیمارستانی و تقویت واحد بیمه‌گری بیمارستان تاکید کرد.