امروزپنج شنبه, 02 آذر 1396 20:25
43446
57953
28680154

حضور جمعی از اعضای هیئت رئیسه و مدیران دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم ختم زنده‌یاد مهدی دشتبان نوکر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه معاون درمان، معاون توسعه مدیریت و منابع، رئیس اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات، مدیر دفتر فنی، مدیر روابط عمومی و کارشناسانی از معاونت درمان، حراست و بیمارستان 22بهمن در مراسم ختم زنده‌یاد مهدی دشتبان نوکر که اهدای اعضای بدن او، به 3 بیمار نیازمند امکان ادامه حیات داد، حضور یافتند.
دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد و همراهان با حضور در مسجد روستای حاجی‌آباد، با قرائت فاتحه، از خانواده این جوان دلجویی و  ضمن طلب صبر برای آن‌ها، از خداوند متعال غفران الهی برای آن زنده‌یاد مسئلت کردند.
اعضای هیئت رئیسه و مدیران دانشگاه با حضور در این مراسم از خانواده این جوان زنده‌یاد که با رضایت خود، زمینه اهدای اعضای او را به بیماران نیازمند فراهم نمودند، قدردانی کردند.
یادآور می‌شود، هفته گذشته، جوان 21 ساله‌ای به نام مهدی دشتبان نوکر که دچار مرگ مغزی شده بود توسط تیم فراهم‌آوری اعضاء پیوندی دانشگاه شناسایی و پیگیری شد که پس از اخذ رضایت از خانواده وی، جهت اهداء عضو به دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعزام گردید و پس از انجام اقدامات لازم، کبد، قرنیه و قسمتی از پوست زنده‌یاد مهدی دشتبان نوکر به سه بیمار نیازمند اهدا گردید.