امروزپنج شنبه, 02 آذر 1396 20:25
2030
2098344

حضور رئیس دانشگاه در مراسم زنگ سپاس معلم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه معاون درمان این دانشگاه در مراسم زنگ سپاس معلم حضور یافتند.
به گزارش وب‌دا، با هدف گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید آیت الله دکتر مطهری و ارج نهادن به مقام والای معلم، دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه دکتر اکبری معاون درمان این دانشگاه همزمان با اولین روز از آغاز هفته معلم در مراسم زنگ سپاس معلم که با حضور امام جمعه، فرماندار، رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، جمعی از مسؤلان شهرستان، معلمان و دانش‌آموزان در دبیرستان دخترانه نمونه دولتی محمودیه گناباد برگزار شد، حضور یافتند.
حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب، امام جمعه گناباد و مسؤل دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این مراسم با بیان اینکه همه ما مدیون استادان و معلمان هستیم، بر ضرورت تکریم و احترام معلمان تاکید کرد.
وی به جایگاه رفیع و والای مقام معلم در اسلام اشاره و ابراز کرد: در تعالیم دینی ما، مقام معلم با مقام پدر و مادر انسان برابری می‌کند؛ در حقیقت والدین پدر و مادر جسمانی ما هستند و معلمان و استادان نقش والدین روحانی ما را بر عهده دارند که باید قدرشناس زحمات آن‌ها بود.
دکتر نبی‌پور، فرماندار گناباد، هم در این مراسم با اشاره به رهیافت‌هاو نگاه‌های مختلفی که در حوزه تعلیم و تربیت وجود دارد، اظهار کرد: واکسینه کردن جامعه رهیافت مکتب اسلام و انقلاب در حوزه آموزش و پرورش است.
وی با بیان اینکه برخی تاکید دارند که باید دانش‌آموزان را استریلیزه و حجم اطلاعات دریافتی را کانالیزه کنیم، اظهار کرد: بر خلاف این نگاه، مکتب اسلام و انقلاب بر واکسینه کردن جامعه تاکید دارد، یعنی باید علاوه بر آموزش جوانان و نوجوانان، به گونه‌ای آن‌ها را پرورش دهیم که در مقابل هجمه‌های دشمن نه تنها تحت تاثیر قرار نگیرند بلکه بتوانند اثرگذار باشند.