امروزچهارشنبه, 29 شهریور 1396 01:09
بازدید کل
1983480

رئیس دانشگاه بر ضرورت تکریم استادان و معلمان تاکید کرد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در اولین جلسه شورای هم‌اندیشی استادان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد در سال95 با تبریک پیشاپیش روز بزرگداشت مقام معلم، بر ضرورت تکریم استادان و معلمان تاکید کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی در این جلسه با بیان حدیثی از امیرالمومنان علی(ع) « مَنْ وَقَّرَ عالِماً فَقَد وَقَّرَ رَبَّهُ، كسي كه به عالمي احترام گذارد، همانا به خداوند احترام گذارده است»، اظهار کرد: اساتید و معلمان باید مورد احترام و تکریم ویژه قرار گیرند.
وی با قدردانی از دست‌اندرکاران برگزاری مراسم اعتکاف دانشگاهیان، برگزاری این مراسم معنوی در محیط دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی را فرصت خوبی برای خودسازی نسل جوان دانست و با اشاره به هفته سلامت گفت: سلامت روانی بخش مهمی از سلامتی است که با حضور و بهره‌گرفتن از این محافل معنوی به خوبی محقق می‌شود.
دکتر احمدی با اشاره به نامگذاری امسال با عنوان «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» از سوی مقام معظم رهبری اظهار کرد: در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی به هر میزانی که در کشور بیشتر کار و تلاش شود، هم وابستگی ما به بیگانگان کمتر می‌شود و هم نقش مهمی در تحقق اقتصاد مقاومتی دارد.
وی تجمیع بیمه‌ها و توریسم درمانی را از دیگر راهکارهای مناسب در جهت اقتصاد مقاومتی عنوان و بیان کرد: گیاهان دارویی یکی از ظرفیت‌های خوب شهرستان گناباد است و با توجه به وجود 200 نوع گیاه دارویی از جمله زعفران می‌توانیم گام‌های مهمی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی در منطقه برداریم.
وی همچنین بر آموزش مدیران و کارشناسان برای توانمندسازی و افزایش بهره‌وری در جهت جلوگیری از هدررفتن هزینه‌ها تاکید کرد.