امروزپنج شنبه, 02 آذر 1396 20:22
43418
57953
28680126

دکتر احمدی در مراسم گرامیداشت هفته سلامت: سلامت یک موضوع فرابخشی است که برای تحقق و ارتقاء آن باید همه آحاد جامعه در کنار هم تلاش کنند.

دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی در مراسم گرامیداشت هفته سلامت با اشاره به اینکه 7 آوریل به عنوان روز جهانی بهداشت و روز سلامت نام گذاری شده است گفت: اما در ایران با توجه به اهمیت موضوع سلامت، یکم تا هفتم اردیبهشت به عنوان هفته سلامت نامگذاری شده است.IMG 3361
وی افزود: تعیین زمان بیشتر از یک روز برای گرامیداشت برنامه های مرتبط با سلامت، فرصت مغتنمی است تا در این هفته، همگام با شعار سازمان جهانی بهداشت، آموزش ها و اطلاع رسانی های لازم را به مردم ارائه دهیم و از فعالیت های دست اندرکاران عرصه بهداشت و درمان تجلیل کنیم.
دکتر احمدی سپس به بیان شعار هفته سلامت امسال پرداخت و اظهار داشت: هر سال با توجه به وضعیت بیماری ها و مشکلات بهداشتی که جهان با آن درگیر است، شعاری برای آن سال انتخاب می شود که بر همین مبنا امسال به نام غلبه بر دیابت نامگذاری شده است.
رئیس دانشگاه با تشریح اهداف هفته سلامت گفت: فرهنگ سازی سلامت و جلب مشارکت مردمی و همکاری های بین بخشی دو هدف مهم برگزاری هفته سلامت است.
وی با بیان اینکه در فرهنگ سازی سلامت تلاش می شود تا با محوریت شعار سال، سبک زندگی مردم برای ارتقاء سطح سلامت تغییر کند افزود: به همین منظور و برای غلبه بر دیابت باید فرهنگ تحرک و نشاط و نیز تغذیه سالم در بین مردم نهادینه شود.
دکتر احمدی در مورد هدف دوم نیز گفت: سلامت یک موضوع فرابخشی است که برای تحقق و ارتقاء آن باید همه آحاد جامعه، از مردم تا ارگان ها و نهادها در کنار هم تلاش کنند.
 وی با اشاره به سهم 25 درصدی وزارت بهداشت در تامین سلامت افزود: سلامت، صرفا نداشتن بیماری نیست، بلکه رفاه کامل جسمی و روحی روانی را نیز شامل می شود و همین موضوع اهمیت همکاری های بین بخشی را برای ارتقاء سلامت بیشتر نمایان می کند.33
رئیس دانشگاه یادآور شد: حفظ و ارتقاء سلامت پیش نیاز حرکت و اقدام در راستای برنامه ریزی های اقتصادی و اجتماعی کشور است.
وی با تقدیر از نگاه ویژه دولت تدبیر و امید به امر سلامت به برنامه های تحول نظام سلامت در حوزه های درمان، بهداشت و آموزش اشاره کرد و گفت: اجرای طرح تحول نظام سلامت انقلابی بنیادین در امر سلامت مردم بود.
دکتر احمدی تلاش بی وقفه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مجموعه وزارت متبوعش را در راستای ارتقاء سلامت مردم یادآور شد و گفت: مجموعه تلاش هایی که توسط دکتر هاشمی و همکارانشان انجام شده است، اعتماد مردم به مجموعه نظام سلامت را ارتقاء داده است که این سرمایه اجتماعی آسان بدست نیامده است.
وی گروه پزشکی را از گروه های مورد اعتماد مردم برشمرد و عنوان داشت: عده ای که باعث می شوند تا این اعتماد در نگرش مردم نسبت به جامعه پزشکی و نظام سلامت کمرنگ شود، به نظام سلامت ظلم کرده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی در پایان ضمن قدردانی از فعالان عرصه سلامت، از رسانه ها خواست تا ضمن بیان چالش های موجود و انتظارات مردم، موفقیت ها و  دستاوردهای حوزه سلامت را نیز برجسته کنند.