امروزیکشنبه, 02 مهر 1396 14:00
بازدید کل
2007
1996170

در اولین روز هفته سلامت، زنگ سلامت در دبستان معلم باشی گناباد نواخته شد.

مراسم نمادین نواختن زنگ سلامت همزمان با سراسر کشور با حضور امام جمعه، فرماندار، اعضاء هیأت رئیسه و جمعی از مدیران و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی گناباد، مسئولان محلی و معلمان و دانش‌آموزان در دبستان معلم باشی برگزار شد.zang salamat gonabad
به گزارش وب‌دا، امام جمعه گناباد در این مراسم ضمن تبریک اعیاد ماه مبارک رجب و میلاد حضرت علی (ع) و آغاز هفته سلامت گفت: نعمت سلامتی از نعمت های بزرگ خداوند است که باید قدر دانسته شود.
حجت الاسلام والمسلمین صادقی نسب در ادامه با اشاره به تاکید دین اسلام بر حفظ سلامتی افزود: از لحاظ دین مبین اسلام، سلامتی امری واجب است و بر همین مبنا اگر حفظ سلامتی فردی با انجام یک واجب دینی در تعارض باشد، آن واجب دینی به منظور حفظ سلامتی از وی برداشته می شود.
وی خطاب به دانش آموزان اظهار داشت: شما باید با تغذیه سالم و ورزش از همین دوران کودکی به حفظ سلامت خود اهمیت بدهید تا در آینده نیز از نعمت سلامتی و نشاط برخوردار باشید.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی هم در این مراسم با اشاره به شعار امسال هفته سلامت گفت: از آنجا که بیماری دیابت در جهان گسترش یافته، شعار امسال هفته سلامت با محوریت دیابت انتخاب شده است تا توجه بیشتری به این بیماری و مضرات آن انجام شود.zang salamat gonabad05
دکتر علی عالمی افزود: برآورد می شود بیش از  400 میلیون نفر در جهان مبتلا به بیماری دیابت باشند که از این تعداد حدود 5 میلیون نفر در ایران زندگی می کنند.
وی گفت: بیماری دیابت یک بیماری خاموش است به این معنا که نیمی از بیماران دیابتی از ابتلای خود به این بیماری خبر ندارند.
دکتر عالمی تغذیه سالم و پرهیز از خوردن غذاها و خوردنی های چرب و شیرین و نیز پرهیز از کم تحرکی را دو عامل مهم در حفظ سلامتی و پیشگیری از بیماری دیابت برشمرد و از دانش آموزان خواست تا علاوه بر آنکه خود به این مهم اهتمام می ورزند، به عنوان سفیران سلامت، مروج این دو اصل در خانواده ها نیز باشند.
مهدوی مدیر آموزش و پرورش گناباد نیز اجرای نمادین زنگ سلامت را تلنگری به جامعه برای توجه بیشتر به مقوله سلامت دانست و با اشاره به اجرای برنامه های آموزشی و بهداشتی همچون سفیران سلامت و مدارس مروج سلامت که با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و در راستای حفظ و ارتقاء سطح سلامت17000 دانش آموز شهرستان و خانواده هایشان انجام میشود گفت: همه باید دست به دست هم بدهیم تا با رعایت بهداشت و توجه به حفظ سلامتی جامعه ای پویا و بانشاط بسازیم.
اجرای سرود و دکلمه توسط دانش آموزان، برپایی نمایشگاه غذاهای سالم و اجرای مسابقه با موضوع دیابت از دیگر برنامه های این مراسم بود.zang salamat gonabad01zang salamat gonabad06zang-salamat-gonabad08