امروزسه شنبه, 30 آبان 1396 00:34
بازدید کل
2098344

تاکید رئیس دانشگاه بر توسعه کمی و کیفی خدمات آزمایشگاهی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم گرامیداشت روز آزمایشگاه، بر توسعه کمی و کیفی خدمات آزمایشگاهی تاکید کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی در جلسه گرامیداشت روز آزمایشگاه که در سالن رازی پردیس دانشگاه برگزار شد، ضمن تبریک سی‌ام فروردین‌ماه سالروز میلاد حکیم سید اسماعیل جرجانی و روز علوم آزمایشگاهی به تلاشگران این عرصه ، میلاد باسعادت امام جواد(ع) را هم تبریک گفت و با بیان حدیثی از این بزرگوار، بر انجام کار نیک، داشتن وجدان و روحیه انتقادپذیری به عنوان سه توصیه جوادالائمه(ع) تاکید کرد.
وی با اشاره به اهمیت کار آزمایشگاه‌ها در حوزه درمان و ارتقای سلامت جامعه، اظهار کرد: کوشش‌های شبانه‌روزی و بی‌وقفه کارشناسان آزمایشگاه‌ها که معمولا در خط اول رویارویی با بیماری‌ها هستند و به خوبی دیده نمی‌شوند، قابل ارج گذاشتن است.
دکتر احمدی تصریح کرد: همه پزشکان به ویژه پزشکانی که کارشان بالینی است می‌دانند که کوشش صبورانه و مسؤلانه جامعه آزمایشگاهی چه نقش تعیین‌کننده‌ای دارد.
وی از تلاش‌ها و خدمات کارشناسان و پرسنل آزمایشگاه‌ها در ایام تعطیلات نوروز و به ویژه در طی اجرای طرح تحول نظام سلامت که حجم کاری بیشتری را متحمل شدند، قدردانی و سپاسگزاری کرد.
وی با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت خاطرنشان کرد: گرچه در طول اجرای این طرح آزمایشگاه‌های بخش خصوصی همواره کمک کار ما بوده‌اند ولی باید با توسعه کمی و کیفی خدمات آزمایشگاهی، برای ارائه خدمات مطلوبتر به مردم شریف، آزمایشگاه‌هایی با امکانات و تجهیزات کامل در بخش دولتی داشته باشیم.
دکتر احمدی بر توجه جدی به کیفیت کار آزمایشگاهی و توجه به بعد آموزشی کار آزمایشگاه‌ها هم تاکید کرد.
یادآور می‌شود، مراسم گرامیداشت روز آزمایشگاه، سی‌ام فروردین ماه، با حضور رئیس دانشگاه، معاون درمان، معاون بهداشت، رئیس شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان آیت‌الله مدنی بجستان، کارشناس نظارت بر امور آزمایشگاه‌ها، چند تن از اعضاء هیأت علمی و جمعی از کارشناسان آزمایشگاه‌های معاونت درمان و معاونت بهداشت در سالن رازی پردیس دانشگاه برگزار شد.
جهت مشاهده تصاویر کلیک کنید.