امروزسه شنبه, 30 آبان 1396 00:27
بازدید کل
2098344

نصب و راه اندازی نرم افزار وب کنفرانس

با توجه به نیازسنجی معاونت آموزشی، نرم افزار وب کنفرانس Adobe connectنصب و راه‌اندازی شد.
به گزارش وب‌دا، مدیر فناوری اطلاعات(IT) دانشگاه با اعلام این خبر گفت: با توجه به نیازسنجی و درخواست از معاونت آموزشی دانشگاه در خصوص نصب و راه‌اندازی نرم افزار وب کنفرانس Adobe connect و پیگیری انجام شده توسط مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه، نرم‌افزار مذکور پس از تأمین اعتبار از طریق حوزه معاونت آموزشی خریداری گردید.
مهندس عبدالرضا شرقی افزود: با استفاده از این نرم‌افزار می‌توان به ارائه خدماتی از جمله مدیریت کنفرانس‌های مجازی و از راه دور(teleconference) ، برگزاری و مدیریت کلاس‌های مجازی(virtual class)  و برگزاری جلسات آموزشی اقدام کرد.
وی اظهار کرد: این نرم‌افزار در سرورهای ستاد مرکزی دانشگاه نصب و راه‌اندازی شده و آموزش‌های لازم توسط شرکت فروشنده به مدیر سیستم معرفی شده از دانشگاه ارائه گردید.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر امکان دسترسی و ارتباط خارج از دانشگاه نیز به این سیستم وجود دارد.